If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Blizzard oznámil zcela novou Diablo hru s názvem Diablo Immortal

Má to ale jeden háček.

Blizzard oznámil zcela novou Diablo hru určenou pro mobilní telefony s názvem Diablo Immortal, na které pracují ve spolupráci s čínskou společností NetEase.

Diablo Immortal je MMO odehrávající se mezi Diablo 2 a Diablo 3. Bude obsahovat ze začátku šest postav, všechny z Diablo 3: barbara, wizarda, mnicha, crusadera, necromancera a demon huntera.

S postavami se hýbe pomocí virtuální páčky vlevo na obrazovce a skilly aktivujete mačkáním tlačítek vpravo. Když potřebujete mířit, podržíte prst a tím zamíříte.

Cover image for YouTube videoDiablo Immortal Gameplay Trailer

Město Westmarch, které je k vidění v poněkud dezolátním stavu na začátku Reaper of Souls přídavku, bude fungovat jako sociální a obchodní hub. Odtud budete vyrážet do osmi dobrodružných oblastí, kde můžete potkávat další hráče. Blizzard a NetEase plánují přidávat další oblasti, příběhy, loot a postavy časem.

Diablo Immortal bude propojeno s Battle.net.

Zatím nevíme, kdy by hra měla vyjít a jaký bude mít obchodní model - tj. zda bude za peníze nebo free-to-play s mikrotransakcemi.

Cover image for YouTube videoDiablo Immortal Cinematic Trailer

Zajímavé je, že na vývoji skutečně pracuje čínská společnost NetEase, což není pro Blizzard úplně typické. Ještě nikdy nedali žádnou svou ceněnou značku nějaké jiné společnosti.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Diablo Immortal

Video Game

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments