Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Trýzeň první světové války s 11-11: Memories Retold

Vychází dobrodružná hra.

Společnost Cenega Czech ve spolupráci se společností Bandai Namco s radostí oznamuje, že dnešním dnem vstupuje do prodeje dobrodružná hra s bohatým příběhem a unikátním grafickým stylem - 11-11: Memories Retold (Alza.cz). K dispozici je krabicově pro PlayStation 4 a Xbox One.

Zažijete prý kulisy první světové války tak, jako ještě nikdy předtím. Dobrodružná hra 11-11: Memories Retold, na jejímž grafickém zpracování se podílelo legendární studio Aardman, nabídne až neuvěřitelný cit pro výtvarné ztvárnění pozadí události, které definovala lidské dějiny.

Watch on YouTube

Hra představuje dobrodružství plné emocí, které vypráví příběh života lidí na obou stranách fronty před 100 lety. Ponořte se do dojemného příběhu inspirovaného skutečnými událostmi a převezměte roli postav nacházejících se na obou stranách neuvěřitelně komplexní historické události, jež vás postaví před krutou realitu války na frontě - tam, kde se z chlapců stávají opravdoví muži.

Hráči převezmou roli Harryho, mladého kanadského fotografa toužícího po vzrušení, a německého inženýra jménem Kurt pátrajícího po svém ztraceném synovi. Kurt a Harry mají odlišné pohnutky, avšak velmi podobný osud. Zatímco Kurt se zapřísáhl nalézt svého syna, mladý a idealistický Harry zanechal svou rodnou Zemi hledajíc dobrodružství. Každý jejich čin je přivede k té největší volbě v jejich životě.

Read this next