Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Nahlédnutí do garáže Farming Simulator 19

Věrně reprodukované stroje.

Farming Simulator 19 (Alza.cz) vychází 20. listopadu s dosud největší a nejpůsobivější garáží plnou vozidel a nástrojů. V novém traileru níže se podívejte na více než 300 láskyplně reprodukovaných kusů zemědělského vybavení, traktorů, přívěsů a mnoho dalšího. Je to ten nejhlubší a nejkompletnější farmářský zážitek všech dob pro miliony fanoušků série Farming Simulator po celém světě.

Tato značka hráčům vždy nabízela ten největší výběr vozidel a nástrojů a Farming Simulator 19 je ještě větší díky zcela novým partnerstvím, díky nimž se soupiska rozroste na více než 100 ikonických značek - každá z nich je pyšná na to, že ve hře uvidí své věrně reprodukované stroje. Všechny úzce spolupracují s GIANTS Software kvůli pečlivému zachycení všech detailů a věrné reprodukci interiéru a exteriéru všech vozidel, aby hra nabídla co možná nejhlubší farmářský zážitek.

Watch on YouTube

Letošním velkým přírůstkem je John Deere a jejich série legendárních traktorů a vybavení. Ve hře jsou vyobrazena vozidla série 6M, 6R, 7R, 8R a 8RT společně s kombajny T560i a S790 s odpovídajícími nástroji pro širokou škálu farmářských aktivit. Přidávají se k ikonickým značkám jako Case IH, New Holland, Challenger, Fendt, Massey Ferguson, Valtra, Krone, Deutz-Fahr a spoustě dalších.

V garáži jsou i nová vozidla, která podporují fantastické nové funkce ve Farming Simulator 19 - sklízeče bavlny Case IH Module Express 635, přívěsy na bavlnu, koňské přívěsy a mnoho dalšího. Ty se přidávají k vylepšenému vybavení, jako jsou plečky a rozmetače, které se starají o nové způsoby likvidace plevele.

Vezměte svá vozidla do přepracovaných režimů pro více hráčů, které umožňují interakci a spolupráci - či konkurenci - až 16 hráčů (6 na konzolích) v novém, obrovském americkém a evropském prostředí. Přepracování a celková revize grafického enginu přispívá k tomu, že tyto nové mapy a vaše vozidla vypadají krásněji než kdy dřív.

Farming Simulator 19 bude venku příští úterý na PlayStation 4, Xbox One a PC. Verze pro PS4 a PC vyjdou pod taktovkou Comgadu s českými titulky, verze pro Xone v originálním anglickém znění. V prodeji bude hra za doporučenou maloobchodní cenu 799 Kč pro PC a za 1399 Kč pro konzole.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Farming Simulator 19

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author

Redakce

Contributor

Comments