Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Nabídka domácí Sony pro Black Friday

Jak pro PS Store, tak pro české obchody.

Domácí pobočka Sony dnes oznámila svou nabídku pro slevovou akci Black Friday. Má dvě varianty, jednu pro PlayStation Store a druhá popisuje věci dostupné u českých obchodníků. Hráčům je letos nabídnuta celá škála výhodných balení konzolí, PS VR headsetů, her i digitálních služeb.

V tradičních obchodech platí sleva až 25% na výhodná balení konzolí PS4 (Alza.cz) - nabídka potrvá v období 19. až 26. listopadu:

  • Konzole PS4 500GB + hra Marvel's Spider-Man nebo God of War zdarma za cenu 6490 Kč
  • Konzole PS4 Pro 1TB v balení s hrou Marvel ́s Spider-Man + hra God of War zdarma za 9.990 Kč
  • V nabídce se objeví celkem 18 variant výhodných balení konzolí PS4, u každé z nich mají hráči možnost vybrat si bonusovou hru zdarma, Marvel ́s Spider- Man nebo God of War, které jsou obě v nejužšší nominaci na Hru roku.

Sleva až 35% na PS VR headset - nabídka potrvá v období 19. listopadu až 2. prosince. PS VR Starter Pack obsahující PS VR headset, kameru V2, hru VR Worlds, Demo Disc Playroom za 4.990 Kč. V nabídce se objeví celkem 7 variant PS VR výhodných balení za zvýhodněnou cenu

Sleva až 33% na ovladač DualSchock DS4 pro konzole PS4 - nabídka potrvá v období 19. až 26. listopadu. PS4 DUALSCHOCK DS4 za cenu 990 Kč, celkem 19 barevných provedení či limitovaných edicí ovladače DS.

Sleva až 60% na herní tituly pro konzole PS4 - nabídka potrvá v období 19. až 26. listopadu, ceny níže jsou maloobchodní doporučené:

  • Marvel ́s Spider-Man za 999 Kč
  • God of War za 699 Kč
  • Detroit: Become Human za 699 Kč
  • Gran Turismo Sport za 499 Kč
  • V nabídce se objeví celkem 22 herních titulů pro konzole PS4 se slevou 30% až 60%

Sleva až 20% na členství PlayStation Plus (Alza.cz) - nabídka potrvá v období 16. až 26. listopadu. Sleva 15% na 3 měsíční členství PlayStation Plus, cena po slevě 550 Kč. Sleva 20% na roční členství PlayStation Plus, cena po slevě 1.245 Kč.

Co se týče Black Friday na digitálním obchodě PlayStation Store, tam se má situace následovně a platí od dnešního poledne:

Slevy na některé hity: Marvel's Spider-Man, Call of Duty: Black Ops 4, EA Sports FIFA 19, Need for Speed: Payback, Assassins Creed Odyssey, Red Dead Redemption 2: Special Edition a další. Nabídka PlayStation Store Black Friday bude ukončena 00:59 SEČ v úterý 27. listopadu.

20% sleva na roční členství PlayStation Plus - tato nabídka je určena pro všechny včetně stávajících členů. Hráči mohou využít tuto nabídku v obchodě PlayStation Store (PS Store) do 11:00 SEČ úterý, 27. listopadu.

15% sleva na 3 měsíční členství PlayStation Plus - tato nabídka je určena pro všechny včetně stávajících členů v síti všech obchodníků a obchodech PlayStation Store v mnoha zemích včetně ČR.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author

Redakce

Contributor

Comments