If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Battlefield 5 zdarma ke grafickým kartám GeForce RTX

+ ovladače i pro Darksiders.

Hráči, kteří si do 7. ledna 2019, respektive do vyprodání zásob, zakoupí ve vybraných obchodech nové grafické karty GeForce RTX 2080 Ti, GeForce RTX 2080, GeForce RTX 2070 nebo stolní počítače jimi osazené, získají novou plnou hru Battlefield 5 (Alza.cz) zdarma.

Akce se účastní vybraní partneři ALFA COMPUTER, Alza.cz, CZC.cz, T.S.BOHEMIA, 100Mega, AT Computers atd.

Jak známo, minulý týden se Battlefield V stal prvním titulem využívající ray-tracing v reálném čase. Nvidia také spustila soutěž v Battlefield 5 pro herní nadšence využívající technologii Ansel. Hráčům ukládá pořídit fotografii v režimu War Stories v single player kampani prostřednictvím NVIDIA Ansel. Pro zařazení do soutěže je nutné nahrát fotografii na stránku ShotWithGeForce.com, sdílet ji na sociálních sítích s hashtagem #SHOTWITHGEFORCE a označením @NVIDIAGeForce. Soutěž probíhá až do 16. prosince 2018 a vyhrát lze grafické karty GeForce RTX.

Wolfenstein II: The New Colossus je dalším titulem využívající další pokročilou technologii platformy GeForce RTX, NVIDIA Adaptive Shading (NAS), kterou obdržel v aktualizaci z 19. 11. 2018. Hra profituje z několika nových vylepšení, které přináší architektura Turing při využití Vulkan API a v porovnání s architekturou Pascal nabídne až 70% nárůst výkonu. NAS je kombinace mnoha technik architektury Turing pro proměnlivé stínování, která zvyšuje výkon a kvalitu renderovaných scén tak, že vyčlení různé množství výkonu pro zpracování v různých oblastech dané scény. Více informací a benchmarky zde.

Nvidia také tento týden uvolnila Game Ready ovladače pro hru Darksiders 3 (Alza.cz), stahujte je odsud.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Battlefield 5

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author

Redakce

Contributor

Comments