If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Domácí hra Ylands dostala dosud největší aktualizaci

Plynulost, boje i stavění.

Sandboxová survival hra Ylands od českých vývojářů ze studia Bohemia Interactive se dočkala doposud největšího balíku vylepšení a rázně tak vykročila směrem k vydání plné verze plánované na jaro 2019.

Update 0.11 je dostupný pro všechny majitele Ylands prostřednictvím platformy Steam a hráčům nabídne například:

Posílení plynulosti hry - Díky implementaci nového systému renderování mohou hráči očekávat plynulejší chod hry a výrazný nárůst fps (v některých situacích až o 750 %). Hra tak poběží podstatně lépe na všech PC od pracovních notebooků až po herní desktopy.

Combat 2.0 - Nový systém pro boj a vylepšené herní mechaniky jako blokování, vykrývání, lehké a silné útoky a „comba" dělají boje daleko zábavnější.

Building 2.0 - Umísťování herních objektů a jejich spojování je nyní pro hráče mnohem snazší a přehlednější. I velmi složité stavby nyní vzniknou podstatně rychleji.

Editor Replays - Nový nástroj hráčům umožní nahlédnout pod ruce všem tvůrcům a stavitelům. Editor Replay zaznamená tvorbu herních objektů krok po kroku.

Nové avatary - Všechny herní postavy obdržely výrazný facelift. 😊 Obyvatelé herního světa Ylands jsou nyní daleko detailněji vykresleni, hra si však nadále zachovává svůj typický „low-poly" grafický styl.

Cover image for YouTube videoYlands Dev Diary: 0.11 Peak Performance

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author

Redakce

Contributor

Comments