If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Star Conflict se rozrůstá o nové lodě či herní módy

Patch 1.5.9. pro vesmírnou onlinovku.

Stargem Games a Gaijin Entertainment ohlašují vydání aktualizace 1.5.9 pro online akční vesmírnou hru Star Conflict. Ta staví dále na předchozí aktualizaci 1.5.7 a završuje tak velké změny a vylepšení, které do hry během tohoto podzimu dorazily. Nováčci teď do hry proniknou rychleji a ostřílení veteráni mají více možností jak si vylepšit svou vesmírnou flotilu, nebo pomocí automatizovaného obchodního systému nashromáždit malé jmění.

Velitelský stíhač "Pilgrim" frakce Jericho: 'Pilgrim' je první lodí ve Star Conflictu, schopnou provést "nouzové přistání" na povrchu planety, nebo vesmírné stanice. Přebytečná energie, kterou v tu chvíli motory nevyužijí je použita na vytvoření dodatečného ochranného štítu lodi a na posílení dostřelu a síly palubních zbraní. Teď se i z opuštěného asteroidu může stát smrtící zbraňová platforma!

Testovací let: Hráči si nyní mohou vyzkoušet vlastnosti a funkce vesmírných lodí, včetně systému "nouzového přistání". V bezpečné části vesmíru si hráči mohou vyzkoušet zbraně, obrannou výzbroj, letové charakteristiky a funkci bojových modulů u všech lodí, tedy i těch, které v danou chvíli nevlastní.

Dvě nové lokace: Dostupnou galaxii Star Conflictu rozšířily dvě zbrusu nové lokace. V sektoru Huron najdete opuštěnou základnu obíhající okolo plynného obra - piloti budou muset v boji mezi troskami vesmírné stanice a asteroidy prokázat vrcholné pilotní umění. "Terminál D" je situován přímo nad povrch zeleno-modré planety, kterou by šlo jednoduše zaměnit za kolébku lidstva. Scenérie je úchvatná - ovšem jen za předpokladu, že hráčům během frenetických bojů zbyde čas na její vychutnání.

Nový herní mód 'Brawls': 'Brawls' je nový mód obsahující unikátní protivníky, který dále upravují speciální pravidla a podmínky vítězství, které se mění každý týden. Tento mód ocení zejména veteráni hry, kteří v něm naleznou nové a zajímavé možnosti jak hru hrát. V tuto chvíli najdete v "Brawls" herní módy 'Beacon Capture', 'Survival', 'Combat Recon' a 'Spaceboll'.

Lepší odměny: Za každou novou úroveň pilota hráč získá jako dárek prémiovou licenci v době trvání dva dny. Prémiová licence násobí zkušenosti a odměny získané v bitvě a dovoluje novým hráčům rychleji vylepšit svou flotilu a prozkoumat i ty nejvzdálenější kouty galaxie.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Star Conflict

PC

About the Author

Redakce

Contributor

Comments