Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Italská bojová vozidla už v příští aktualizaci War Thunder

Semovente 105/25 M43.

Společnost Gaijin Entertainment dnes oznámila, že Italové budou dalším národem, který se zapojí do pozemních bitev ve free-to-play MMO hře s vozidly War Thunder. V aktualizaci 1.85, která je naplánovaná na letošní prosinec, přijedou na bojiště desítky italských vozidel, aby podpořila italské letectvo, které již ve hře je.

Italská vozidla a tanky formují sedmý národ s pozemními silami ve War Thunderu. Historicky korektní hratelné tanky, samohybná děla, protiletadlová vozidla a další pozemní výzbroj od počátků 2. sv. války až po konec studené války vytvoří základ italských obrněných sil. Mezi nimi budou ty jedny z nejzajímavějších a nejoriginálnějších vozidel ve hře, jako třeba obrněná auta s bezzákluzovými děly a silná protiletadlová vozidla. Italské tanky dále rozšíří diverzitu pozemních bitev War Thunderu.

Jedním ze zářných příkladů italských schopností je Semovente 105/25 M43 - samohybné dělo a stíhač tanků z konce 2. sv. války, vyzbrojený smrtícím 105mm dělem a nízkým, dobře opancéřovaným předkem si vysloužil přezdívku "Bassotto", nebo-li "jezevčík". Jeho projektily představují velkou hrozbu i těm nejlépe obrněným strojům na bojišti.

Prémiová verze tohoto vozidla patřila do slavné tankové divize "Leoncello" a dá se nyní předobjednat ve War Thunder obchodě. Majitelé jakéhokoliv z balíčků italských vozidel včetně těch s P26/40 "Leoncello" a M26 "Ariete", které jsou již teď hratelné ve War Thunderu, budou mezi prvními, kdo si vyzkouší italské obrněné síly v boji. Do 6. prosince se dají všechna tři vozidla zakoupit v bundlu s 30% slevou.

Test italských bojových vozidel začne s vydáním aktualizace 1.85. Do testování se budou moci zapojit všichni majitelé balíčku s italským vozidlem a hráči, kteří splní speciální úkoly ve hře. Tyto úkoly budou zveřejněny ihned po vydání aktualizace.

Hráči na PlayStation 4 i Xbox One si budou moci koupit všechny tři balíčky po vydání aktualizace 1.85. Balíčky s P26/40 "Leoncello" a M26 "Ariete" se již na PlayStation 4 dají koupit teď.

Read this next