Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Které hry na The Game Awards určitě NEBUDOU?

Seznam těch popřených.

Celá herní scéna tento týden žije akcí The Game Awards, která proběhne už v noci ze čtvrtka na pátek našeho času. Moderátor Geoff Keighley uvedl, že většina novinek je stále ještě utajena a že prý éterem koluje spousta nesmyslů.

Tvůrci každé trochu očekávanější hry proto musejí odpovídat na ten samý dotaz, zda tam budou přítomni a jestli na pódium něco přivezou. Aby se předešlo různým spekulacím či zklamání, někteří z nich raději veřejně oznámili, jak se věci mají.

Jako třeba Naughty Dog ohledně The Last of Us 2 (Alza.cz): "Těšíme se na oslavu roku úžasných titulů, nicméně od nás tam nic nového nečekejte, tvrdě pracujeme a vyhlížíme, až nastane čas, kdy odhalíme více".

Vykompenzovali to aspoň vzpomínkovým videem, jak byla hra odkryta před dvěma lety na TGA2016:

Watch on YouTube

Ani Cyberpunk 2077 (Alza.cz) v Kalifornii nebude, viz slova komunitního manažera z CD Projektu Red, kterým je Marcin Momot:

"Všechna odhalení na letošních Game Awards budeme sledovat, leč nepředvedeme tam nic vlastního. Podělíme se o více detailů ohledně našeho projektu, jakmile budem připraveni."

Ani nová hra od WB Montreal (či ta od Rocksteady) na slavnostní akci zastoupena nebude, prý je to pouze náhoda, že mají v L.A. interní sraz. Tohle studio, podepsané pod prequelem Arkham Origins má dle starých inzerátů kutit hned dva projekty dle komiksů DC a má se za to, že jedním z nich by mohl být Batman: Court of Owls. Šeptandu posílil autor původního příběhu, který retweetoval článek na toto téma z IGN.

Read this next