Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Vychází Just Cause 4

+ startovní trailer.

"Rozpoutej bouři v nové akční hře s rozsáhlým otevřeným světem JUST CAUSE 4. Objevuj odlehlé lokace Jižní Ameriky, kde leží okres Solis - domov krvavého konfliktu, temných tajemství a všudypřítomného nebezpečí. Čekají na tebe ty nejrealističtější simulace extrémního počasí, neskutečně poutavá grafika, realistická herní fyzika a nekonečné kreativní možnosti."

Cenega Czech ve spolupráci se společností Square Enix s radostí oznamuje, že v těchto dnech vstupuje do prodeje nová akční hra s masivním otevřeným světem - (Alza.cz). K dispozici je krabicově pro PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Startovní trailer:

Watch on YouTube

Rico Rodriguez, neohrožený hlavní protagonista série, se vrací spolu se svým pověstným padákem, létajícím oblekem a nezapomenutelným hákem, který byl vylepšen novými funkcemi a nyní je zcela přizpůsobitelný.

Hra přivádí pro tuto sérii tolik pověstné možnosti destrukce a unikátní fyziku na zcela novou úroveň - hráči se mohou těšit na tornáda, děsivé bouře a další události extrémního počasí. JUST CAUSE 4 nabídne 4 odlišné biomy, jako jsou deštné lesy, louky, hory a pouště. Každý z biomů přinese zcela individuální a plně simulované podnební podmínky.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Just Cause 4

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments