Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Hardwarový týdeník hráčů - 48/2018

Nový Razer Blade Stealth. Recenze konkurenta DXRacer či termín mobilních RTX

- Asus vylepšil svůj 32palcový ROG Strix monitor a to celkem výrazně. Nová edice nabízí HDR, včetně dvojice certifikací. S těmi je spojen vyšší jas panelu, který dosahuje na 450 nits.

- Herní smartphone Razer Phone 2 je oficiálně dostupný u nás. Na novinku si připravte zhruba 22 tisíc korun. Oproti první generaci nabízí nově voděodolnost, bezdrátové nabíjení a samozřejmě hardwarový upgrade. Původní model je o deset tisíc levnější.

- Výrobce Genesis si pro hráče tentokrát připravil 2.1 repro soustavu Helium 700BT. Je dost neobyčejná. Kromě ovládacího panelu s LCD displejem dostanete dálkový ovladač, přehrávat můžete pomocí Bluetooth a nebo z paměťové karty či USB flashdisku.

- Plánujete koupi nové PC skříně? Mrkněte na recenzi modelu Fractal Design Meshify C, který nabízí stylový design, kvalitní zpracování a mnoho dalšího. Zároveň nabízí přívětivou cenovku.

- V brzké době se můžete těšit na srovnávací test několika vodních chlazení, kde nechybí modely od NZXT či Corsair.

- Razer provedl aktualizaci svého ultra-přenosného notebooku Blade Stealth. Ten slibuje výdrž až 13 hodin a také koupíte konfiguraci s dedikovanou grafikou nebo 4K displejem. Vypadá moc dobře.

- Podle zatím nepotvrzených informací má Nvidia na veletrhu CES 2019 představit mobilní řadu nových grafik RTX. První notebooky by se potom měly začít prodávat začátkem února. Dá se čekat, že nejdřív dorazí výkonnější modely.

- V další recenzi se dočtete, jak si vede nové křeslo Arozzi Vernazza. Rozhodně má co nabídnout a může ohrozit pozici DXRacer. Zápory se hledají celkem obtížně.

- NZXT nabízí fanouškům PUBG speciální magnetický držák na headset ve tvaru kultovní pánvičky. Tato sranda ale není vůbec levná.

Read this next