Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Charitativní stream domácí PlayStation

Hraním pro děti z dětských domovů.

Domácí pobočka Sony oznámila, že v úterý 11. prosince odstartuje 24-hodinový PlayStation Charity Stream.

Během celé akce se před kamerou objeví známé osobnosti, hudebníci, youtubeři či populární streameři z platformy Twitch jako například Kazma, Agraelus, Vláďa Videos, Ektor a další. Stream proběhne na Youtube kanálu PlayStation Česko zde.

Příspěvky diváků skrze platební bránu PayPal či bankovní převod budou určeny na podporu organizace Dejme dětem šanci o.p.s. a jejich projekt "Pomoz mi do života...".

PlayStation během tohoto streamu rozdá ceny za více než 100.000 korun divákům, kteří se rozhodnou tento projekt podpořit.

O organizaci Dejme dětem šanci: "Pomáháme dětem a mladým lidem z dětských domovů na jejich cestě k samostatnosti. Usnadňujeme jim úspěšné začlenění do společnosti po opuštění dětského domova. Hledáme pro děti podporovatele, patrony, přátele, zaměstnavatele a dárce. Ve spolupráci s vedením dětských domovů zařazujeme do našich projektů děti, pro které je podpora potřebná. Projekty organizace jsme koncipovali tak, aby opravdu pomohly potřebným. Nechceme být závislí na grantech a naše projekty uzpůsobovat a měnit podle aktuálních grantových výzev. Financování činnosti organizace je proto založeno zejména na podpoře z řad fyzických a právnických osob," sdělila Michaela Chovancová, ředitelka a zakladatelka organizace.

„Moc si vážíme toho, že nás společnost Sony Interactive Entertainment pro charitativní stream oslovila. S takovým projektem zatím zkušenosti nemáme, herní komunitu neznáme, a proto se necháme překvapit výsledkem, který přinese."

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author

Redakce

Contributor

Comments