Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Hardwarový týdeník hráčů - 49/2018

Voda vs. vzduch. RTX 2060 na fotkách. Cross-play revoluce?

- Vypadá to, že označení Radeon Vega s námi ještě nějaký čas zůstane. AMD si totiž registrovalo ochrannou známku na "Vega II". Dočkáme se novinek už na CES 2019?

- Seznamte se s GeForce RTX 2060. Model od Gigabyte se ukázal na uniklých fotkách. Nakonec tak Nvidia přece jen zachová RTX označení. Karty se máme dočkat začátkem 2019 a přijde také pro notebooky.

- Máme tu slibovaný speciál o vodním chlazení. Dozvíte se, jaké jaké jsou rozdíly mezi vzduchem a vodou. Jaké jsou možnosti vodního chlazení, na co si dát pozor a mnoho dalšího... Následují testy několika modelů a celkové srovnání.

- Jedním z testovaných modelů je Kraken X52 od výrobce NZXT. Musíte si trošku připlatit, ale dostanete skvělý design, snadnou instalaci, dlouhou záruku a komfort obecně.

- Sharkoon představil novou myš. Hlavně pro hráče, kterým se nelíbí tradiční design. Drakonia II je totiž pokrytá dračími šupinami a oproti první verzi dostala lepší senzor a také mnohem více tlačítek. Dále si nastavíte také hmotnost a myslelo se i na makra.

- Epic Games se činí. Studio, které zabodovalo s Fortnite, nedávno spustilo vlastní obchod a nyní plánuje pomoci ostatním tvůrcům s podporou cross-play hraním. Navíc zadarmo a ve formě robustních nástrojů. Mohlo by se jednat o cross-play revoluci. Příští rok snad budou první výsledky.

- V další recenzi navazující na speciálu o vodním chlazení se dočtete o modelu Hydro H100i Platinum RGB od výrobce Corsair. Jedná se o další All-in-one řešení, u kterého záporů moc nenajdete.

- Značka Rapoo se přihlásila s novým headsetem. VH300 nabídne virtuální prostorový zvuk, modré podsvícení a další vychytávky. Zatím ale neznáme cenu, podle výrobce bude ale "přívětivá".

- Abych těch recenzí nebylo málo, můžete se ještě dočíst, jak se povedl aktualizovaný Rival 310 od SteelSeries. Oproti Rival 300 zaujme hlavně nový senzor a myš nabízí vzhledem k výbavě lákavou cenovku.

Read this next