If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

War Thunder ohlašuje aktualizaci 1.85 - největší letošní update

Sonický třesk.

Společnost Gaijin Entertainment dnes oznámila vydání aktualizace 1.85 "Supersonic" pro svou bojovou MMO s vozidly War Thunder. Je to největší letošní rozšíření hry, které přidává skoro 50 nových strojů včetně prvních nadzvukových proudových letadel a řízených střel typu vzduch-vzduch, nový italských strom bojových vozidel, nové moderní tanky jako jsou americký M3 Bradley a sovětský T-72A a také nové torpédoborce a lehké křižníky pro námořnictvo.

V aktualizaci 1.85, se letectvo ve War Thunderu dostává do nového věku. Původních pět úrovní letectva rozšířila nová šestá úroveň, na které se nachází několik nových nadzvukových strojů vyzbrojených řízenými střelami typu vzduch-vzduch. Mezi první moderní proudové stíhačky ve War Thunderu patří americký F-100D Super Sabre, britský Gloster Javelin Mk 9 a sovětský MiG-19PT. Boj v nadzvukových rychlostech samozřejmě používá realistický fyzikální model War Thunderu, který dovoluje simulovat vizuální efekt při přechodu na nadzvukovou rychlost i charakteristický "sonický třesk".

Letadla na 6. úrovni, stejně jako vrtulníky, mohou být vyzbrojena infračerveně naváděnými střelami vzduch-vzduch. Tyto první řízené střely jsou sice pro nic netušící kořist smrtící, ale nejsou moc obratné a dají se setřást rychlými úhybnými manévry. Přibyl i nový varovný systém, který hráče upozorňuje před přilétajícím nebezpečí. Na vrtulnících, které nejsou tak obratné, mohou hráči využít infračervených klamných cílů.

Bojová vozidla War Thunderu dostala tuto aktualizaci také pořádnou dávku obsahu - ve hře nyní najdete skoro třicítku italských vozidel z doby od 30. let až do studené války. Mezi ně patří třeba Breda 501 a B1 Centauro, což jsou skvělé příklady vynikajících rychlých a silných kolových vozidel. Protiletadlový tank OTOMATIC pak určitě potěší italské tankisty na nejvyšších úrovních - jeho rychlé a silné 76mm dělo se dokáže vypořádat s nepřátelskými tanky i letadly. Ostatní národy také nezůstaly zkrátka, například dlouho očekávaný sovětský bitevní tank T-72A, bojová vozidla pěchoty vybavená PTŘS M3 Bradley a Typ 89 pro Spojené státy, respektive Japonsko a také izraelský Sho't Kal Dalet, tedy modifikovanou verzi tanku Centurion pro Velkou Británii.

Námořnictvo se také dočkalo několika nových přídavků, včetně dvou nových torpédoborců a čtyř křižníků - americký USS Raleigh (CL-7), německý KMS Köln, britský HMS Dido a sovětský Krasnyj Krym. V aktualizaci Update 1.85 se ukončilo uzavřené betatestování Královského námořnictva a více než dvě desítky britských plavidel jsou dostupné všem hráčům.

Nové mapy pro War Thunder zahrnují Vietnam, tedy nové bojiště pro tankisty s charakteristickou hustou vegetací, úzkými cestičkami a pobřežními vískami jak je znáte z válečných filmů z Vietnamu. Piloti nyní mohou bojovat na nebi nad 'Afghánistánem', který ukazuje moderní verzi hornatého státu s velkými městy mezi obrovskými pohořími, zatímco kapitáni mohou bojovat okolo 'Ohňové země', tedy souostroví na rozhraní Atlantského a Pacifického oceánu.

Cover image for YouTube videoUpdate 1.85 "Supersonic" / War Thunder

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

War Thunder

PS4, Xbox One, PC

About the Author

Redakce

Contributor

Comments