Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Hardwarový týdeník hráčů - 50/2018

Voda vs. vzduch II. Myš a klávesnice pro XOne či tenký MSI 17,3” notebook.

- Nová myš od výrobce Evolveo určitě nevyhraje soutěž o nejvybavenější kousek, na druhou stranu je ale velmi cenově dostupná. Za cenu ani ne 400 Kč dostanete několik úrovní DPI, podsvícení a také nemusíte řešit kabel, protože je bezdrátová.

- ViewSonic plánuje uvedení herního monitoru s obnovovací frekvencí 144 Hz, Full HD rozlišením a ambientním podsvícením na zadní části. Podsvícení by mělo být snadno nastavitelné přes software výrobců periferií a komponent.

- Pokračujeme v seriálu Voda vs. vzduch. Nová recenze hodnotí all-in-one chlazení Venom R20 RGB od Akasa. Jsou zde jistá omezení a také menší komfort než u konkurence, ale zase se dostanete na velmi lákavou cenovku.

- MSI uvede nový tenký notebook pro fanoušky velkých displejů, kterým zkrátka 15,6" nestačí. Novinka GF75 Thin nabídne 17,3" a až Intel Core i7 ve spojení buď s GeForce GTX 1050 nebo GTX 1050 Ti.

- Poslední z testovaných vodních chlazení je MasterLiquid ML240R RGB od Cooler Master. Nabídne fajn poměr cena/výkon či pokročilé nastavení RGB podsvícení. Zároveň se ale připravte na složitější montáž a také krátkou záruku.

- První set klávesnice a myši od Razeru dostal podobu. Jmenuje se Turret a výrobce ho s poměrně velkým předstihem představil. Je navržen pro použití na klíně, takže se podložka pro myš vysunuje z klávesnice. Pochopitelně bude fungovat také s PC a výdrž na baterie výrazně ovlivní podsvícení.

- K netradičnímu kroku se rozhodlo Tesoro a na Štědrý den přineslo nové mechanické klávesnice Gram MX One. Jedná se o minimalistický kousek s Cherry MX spínači a modrým podsvícením.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author

Filip Němeček

Contributor

Comments