Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

War Thunder nabízí čtyři prémiové stroje

Pro účastníky maratonu.

Společnost Gaijin Entertainment představila detaily letošního Zimního maratonu ve War Thunder (Alza.cz), tradičního herního eventu, který hráčům dovoluje získat několik exkluzivních prémiových strojů a dalších bonusů - to vše zdarma, stačí jen hrát hru.

Letošní maraton běží od 21. prosince do 14. ledna a mezi hlavní odměny patří dva letouny MB.152C1 (Francie) a Fw 190 C (Německo) a také dvě bojová vozidla SU-85A (SSSR) a T30 Heavy Tank (USA). Tato vozidla byla vytvořena specificky pro letošní Zimní maraton a lze je tak získat jen v tomto eventu. Mezi další bonusy patří několik emblémů, kamufláží a dekorativních předmětů.

Všechny stroje se získávají formou kuponů, což znamená, že je hráči mohou buďto použít pro sebe, nebo je po skončení eventu prodat a utržit tak prémiovou měnu od ostatních hráčů na Gaijin Tržišti.

O Zimním maratonu: Zimní maraton War Thunderu je tradiční herní event, který nabízí hráčům v letadlech a tancích různé výzvy. Jejich postupným plněním (mezi úkoly patří například zničení nepřátelských strojů, nebo zabrání strategických bodů) si hráči odemykají různé bonusy a po dosažení určitých milníků i výše zmíněné prémiové stroje.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author

Redakce

Contributor

Comments