If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Naughty Dog naznačili The Last of Us 2 na letošek

+ spekulace o Uncharted 5.

Slavné studio Naughty Dog ve svém novoročním poselství nakouslo, že bychom se letos konečně mohli dočkat pokračování zombie survival akce.

"Rok 2018 byl velký jak pro naše studio, tak pro The Last of Us 2 (Alza.cz). Nemůžeme se dočkat toho, co nás čeká ve 2019," napsali na Twitteru a přihodili k tomu pár obrázků právě z této vyhlížené hry.

Člověk nemusí být Einstein, aby tuto zprávu dekódoval jako informaci, že druhý díl PS4 exkluzivity učinil loni značný pokrok ve vývoji a že se ji dočkáme někdy letos, jak se všeobecně předpokládalo.

Samozřejmě to nelze chápat jako nějaké oficiální oznámení, to přijde s plnou parádou až později přímo od Sony, patrně už jako přesně stanovený termín. Za nás bychom si soukromě tipnuli konec letních prázdnin či začátek září, tedy okno, které se náramně osvědčilo u pavoučího muže, později už by to mohlo haprovat v souvislosti s příchodem PlayStation 5...

Na přelomu roku se také vynořily zajímavé spekulace ohledně jiné vlajkové série od Naughty Dog - Uncharted (Alza.cz)

Řada inzerátů pro nábor zaměstnanců do nového, ještě neohlášeného interního studia Sony v San Diegu signalizuje, že by klidně mohlo dělat na Uncharted 5 pro příští generaci konzole.

"Hledáme vedoucího grafika postav pro příští kapitolu filmového vyprávění," praví se v jednom a v jiném upřesňují: "Jste zkušeným senior gameplay animátorem pro vysoce kvalitní third-person akční adventuru?"

Samozřejmě, klidně může jít i o nástupce God of War či Spider-Mana, ale další informace o náplni práci napovídají, že projekt vzniká v úzké spolupráci s předním studiem Sony, patrně s Naughty Dog, což opět vede myšlenky k dalšímu Uncharted pro PS5...

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

The Last of Us: Part 2

PS4

Related topics
PS4
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments