If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Project CARS 3 mají být duchovním nástupcem NFS Shift

Změna konceptu + obrázky z PRO verze.

Šéf studia Slightly Mad přiznal, že s Project CARS 2 (Alza.cz) nebylo vše úplně v pořádku a že si to "vyžrali" až do dna.

Do nedávno potvrzeného pokračování, Project CARS 3, počíají se změnami konceptu: chtějí se opět více soustředit na zábavu. Má jít více o duchovního nástupce Need for Speed Shift z roku 2009, tedy arkádověji laděnou hru, ve které však zůstanou všechny ty prvky z věrné simulace, jež si všichni oblíbili.

Ian Bell to napsal do diskusních fór na GTPlanet:

"Ve dvojce jsme dostali lekci a přestože nemáme v úmyslu jakkoli redukovat obsah, dobře víme, co musíme napravit a kde jsme udělali designová rozhodnutí, která nebyla úplně optimální."

Dle dřívějších slov má jít o ambiciózní titul, který veškeré závodní konkurenci vytře zrak, ačkoli zatím neznáme termín ani bližší detaily. Jen že s hrou mají pomoci přeběhlíci z bývalých Evolution Studios a z Codemasters.

Studio je jinak momentálně docela vytížené: pracuje na profesionální verzi Project CARS s přívlastkem PRO (viz obrázky níže) cílené pro firemní zákazníky, která má vyjít někdy ve 2019 a nabídnout "unikátní, odlišný produkt s možností vytvořit bezprecedentní klientské zážitky". Krom toho kutí mobilní verzi Project CARS GO ve spolupráci s korejským vydavatelem, a také prý dělají na nové hře Fast and Furious, která ještě nebyla oficiálně ohlášena.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Project CARS 2

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments