If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Znojemská plošinovka Feudal Alloy má datum

+ trailer.

Možná i díky úspěchu Kingdom Come Deliverance (Alza.cz) začalo být ve hrách opětovně populární období středověku.

Malé znojemské studio Attu Games jen se dvěma členy nyní s hrdostí oznámilo, že jejich plošinovka Feudal Alloy po tříletém vývoji vyjde 17. ledna na Steamu, GOG a Nintendo Switch.

Nový trailer níže, více na homepage.

Cover image for YouTube videoFeudal Alloy - Release Trailer

RPG metroidvania s rybou ovládaným robotem ve středověku! Prozkoumej obrovský středověký svět a vylepšuj své bojové schopnosti poražením mnoha mechanických tvorů.

Attu je obyčejný robotí farmář žijící v malé chalupě uprostřed slunečnicových polích. Žil prostým, ale poklidným životem, dokud na jeho vesnici nezaútočila skupina banditů, která ukradla zásoby oleje a zapálila jeho domov. Naštěstí uchopil svůj starý meč a utekl do lesů.

Nech se obklopit obrovským prostředím a prozkoumávej propojený svět naplněný velkým množstvím nepřátel, bossů a vybavením. Vyber si jakou cestou se vydáš, jakému nepříteli se postavíš. Pokus se porazit nepřítele a najdi cestu zpět domů.

Rybou ovládaný robot ve středověku! Akční bojový systém s meči, granáty, úskoky a speciálními útoky. Spousta různého vybavení, které změní jak hráčům vzhled, tak i vlastnosti. Obrovský propojený svět naplněný velkým množstvím nepřátel a vybavením. Různorodé ručně kreslené prostředí. Hodně, hodně lootu! Schované předměty ke sbírání. Tajné místnosti. Achievementy.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments