Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Star Conflict vydává aktualizaci Rise of Giants zaměřenou na PvE

Napěchovaná obsahem.

Společnosti StarGem Inc. a Gaijin Entertainment oznámily vydání aktualizace s podtitulem "Rise of Giants" zaměřenou na PvE pro online vesmírnou akční hru Star Conflict. Obsahem napěchovaná aktualizace přináší nové a obtížné PvE scénáře se škálovanou obtížností a také novou kooperativní příběhovou kampaň "Cena důvěry", jejíž příběh ovlivňují hráčovy akce a rozhodnutí.

PvE mise ve Star Conflictu se dělí na dva hlavní typy:

UMC Mise jsou různé PvE scénáře různých obtížností, které hra nabízí prostřednictvím terminálu Unified Mercenary Center. Plnění UMC misí přináší "Insignie", které lze utratit za vylepšování útočných i obranných schopností hráčovy flotily, nebo za odemykání nových úrovní obtížnosti PvE scénářů. Čím více zkušeností hráč získá a čím silnější jeho flotila bude, tím obtížnější PvE scénáře budou. S jejich zvyšující se obtížností se úměrně zvětšují i odměny za jejich dokončení.

Smrtící výzvy jsou velmi obtížné a potenciálně i velmi ziskové mise, které vyžadují silnou flotilu a koordinovaný přístup. Nabízí výzvu i pro lasery ožehnuté veterány, takže doporučujeme se na ně nejdříve připravit pomocí UMC misí.

Watch on YouTube

V nové kooperativní příběhové PvE kampani "Cena důvěry" dostane hráč za úkol zachránit ztroskotaný masivní válečný dreadnought patřící Ellydium Corporation ze spárů všehoschopných pirátů. Zápletka příběhu se odvíjí od hráčových rozhodnutí - jedna z možných příběhových linek například vyústí v epickou vesmírnou bitvu s nepřátelským dreadnoughtem. Kampaň lze hrát v klasickém režimu, nebo i ve "Smrtící výzvě", ve které jsou nepřátelé silnější, chytřejší a početnější.

Další novinkou v aktualizaci "Rise of Giants" je nový torpédoborec korporace Ellydium s názvem "Ze'Ta", který je částečně tvořen mimozemskou krystalickou substancí, která umožňuje vytváření hejna krystalických dronů. Tyto drony mají různá použití, například mohou útočit samostatně nebo zformovat obranný štít okolo hráče.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Star Conflict

PC

About the Author

Redakce

Contributor

Comments