If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Odsun Tropico 6 o dva měsíce

Ještě to nebylo úplně ono.

Konec ledna se mohl jevit jako ideální období pro návštěvu Karibiku, protože tam není sezóna hurikánů. Nicméně žadatelé o tento výlet si budou muset počkat dva měsíce navíc.

Kalypso Media oznámili, že Tropico 6 (Alza.cz) nevypustí 25. ledna, nýbrž až 29. března, což platí pro PC. Tím pádem se o něco zdrží i konzolovky plánované na později.

Spoluzakladatel a managing director Simon Hellwig to zdůvodnil slovy, že chtějí, aby fanoušci hru nejen měli rádi, nýbrž aby ji rovnou milovali.

"Po posledním kolečku betatestů přes Vánoce jsme dospěli k závěru, že současná verze hry ještě není připravena k vydání. Hráli jsme ji mnoho hodin a opravdu se nám zamlouvá, leč zatím to ještě není úplně ono. Při rozhodování o odkladu jsme přihlédli i k ohlasům tisícům zapálených testerů z celého světa."

Cover image for YouTube videoTropico 6 - PS4 Reveal Trailer | E317

Vývojářské studio Limbic Entertainment využije získaný čas také k přidání řady prvků, které si přeje fanouškovská komunita, ale nelze to udělat přes noc.

Kompenzací za delší čekání má být to, že první DLC, které vyleze v 2. čtvrtletí letošního roku, bude distribuováno zcela zdarma pro všechny, kteří si tuto strategii předobjednají ze Steamu či Kalypso Shopu.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Tropico 6

PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments