Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Potvrzeno demo Resident Evil 2 i pro PC a PS4

Detaily a obrázky.

Ze spekulací o hratelné ukázce survival hororu ze včerejška se naplnilo jen něco.

Resident Evil 2 (Alza.cz) si skutečně budete moci vyzkoušet už pozítří, v pátek 11. ledna, ale nejen na Xboxu, nýbrž i na PC (Steam) a PlayStation 4.

Oznámil to oficiálně Capcom společně s bližšími detaily o jeho náplni a fungování.

Watch on YouTube

V tomto "1-Shot demu" zavítáte na nově vytvořenou policejní stanici Raccoon City Police Department coby nováček Leon S. Kennedy. Nejen, že budete hledat úkryt, ale také řešíte, proč se vaši kolegové neozývají. Před vámi se však začne odehrávat dění připomínající noční můru...

Podobně jako ve verzích hry na E3 2018 či jinde, i zde budete moci svobodně prozkoumat celou stanici. Ale po vzoru prvního Dead Rising budete mít časový limit 30 minut, takže záleží jen na vás, jak s nimi naložíte, protože pak nastane konec dema. Pokračovat můžete, i když zemřete, nebo když splníte svůj úkol. Tak jako v reálném životě nemůžete přetočit hodiny zpět, tudíž musíte poskytnutý čas chytře využít.

Někoho může lákat zabít každého zombíka, kterého potká, ale munice bude omezené množství, takže chcete-li spatřit konec dema a nový trailer na plnou verzi, není od věci občas jen vzít nohy na ramena. Zapomenout byste neměli na sbírání důležitých předmětů, které se povalují okolo, protože později se budou hodit.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article
Awaiting cover image

Resident Evil 2 Remake

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments