Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Už máte doma ponožky Fallout 76?

Jsou slušivé.

To, jak dopadl Fallout 76 (Alza.cz), je jedna věc, která se postupem času může vylepšit. Avšak nic to nemění na atraktivitě oficiálního merchandise s touto slavnou postapokalyptickou značkou.

Moderátor Mikoláš Tuček na svém Facebooku upozornil, že specializovaný domácí obchod GoodLoot.cz, s nímž spolupracuje, má v nabídce slušivé ponožky právě v barvách a s logem této hry od Bethesdy. Jeho fotka:

Na Alza.cz stojí přijatelnou částku a v popisku se praví:

"Skvělým doplňkem vašeho šatníku jsou tyto sběratelské ponožky. Jsou inspirovány protiatomovým krytem vyvinutý společností Vault-Tec. Vstup do Vaultu 76 má atypické pneumatické otvíraní. A přesně tento vstup znázorňuje logo na ponožkách Fallout 76, které jsou vyrobeny z kvalitního materiálu. Originální sběratelský kousek v oblíbených barvách pro všechny příznivce hry Fallout 4."

Na GoodLoot.cz najdete i další oblečení k této listopadové onlinovce: výroční tričko, kšiltovku či pletenou čepici. Snad jediné, co tam zatím bohužel chybí, je klasické černé tričko s velkou číslovkou 76 na zádech, které obdrželi pod stromeček obchodní partneři či novináři a rychle proniklo až do dalekých krajin....

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Fallout 76

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments