If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Cena Kingdom Come: Band of Bastards a obálka artbooku

+ oficiální popisek, obrázky, sleva na GOG.

V návaznosti na včerejší teaser na třetí přídavek pro Kingdom Come: Deliverance (Alza.cz) se objevilo pár doplnění.

YouTuber Sexy Biscuit si všiml ceny Band of Bastards, která prý nemá přesáhnout 10 eur. Vesměs nic šokujícího, když stejnou částku stály i předešlá rozšíření The Amorous Adventures of Bold Sir Hans Capon či From the Ashes.

Warhorse dále upozornili, že na GOG je momentálně slevová akce o 50 procent, čili základní hru můžete mít za šest stovek a bez DRM.

Pár obrázků z tohoto třetího DLC:

Pak tu je jeho oficiální popisek ze Steamu v češtině:

"Cesty na Ratajsku rozhodně nejsou bezpečné. Racek Kobyla si proto zavolá na pomoc starého známého Kuna z Rychvaldu, mazaného zchudlého zemana, který vede nechvalně proslulou žoldnéřskou kompanii. Aby se Kuno a jeho společníci nevymkli kontrole, dostanou speciálního průvodce - Jindřicha. Družina se vydává na objížďky krajem, aby záhy zjistila, že Racka dohánějí staré křivdy. V kraji řádí Rackovi dávní nepřátelé. Střet za střetem se Jindra a Kunova družina potýkají s nepřítelem, než dojde k finálnímu měření sil."

"Třetí DLC pro Kingdom Come: Deliverance je zaměřeno na boj a drobné šarvátky. V kraji řádí dávní nepřátelé Racka Kobyly. Ten si proto zavolá na pomoc svého starého známého, vůdce nechvalně proslulé bandy žoldnéřů, pana Kuna z Rychvaldu. A jejich průvodce krajem nebude nikdo jiný, než Jindřich."

A konečně Xzone zveřejnili vzhled finální obálky jejich artbooku ke Kingdom Come, společně s článkem Martina Schovance o cílech celého projektu:

"Od začátku artbook nebereme jako samotný předmět. Jako knihu, kterou si jen proletíte, užasnete nad hezkými skeči a ilustracemi a pak ji uložíte opatrně do poličky, kde většinou netknutá už zůstane. Chceme vytvořit knihu, která bude doplňkem ke hře a hra vlastně obráceně doplňkem k našemu artbooku. Nechceme nějakou příručku nebo encyklopedii, ale spíše vizuálního průvodce hrou. Naším cílem a snem je, abyste při zkoumání historického Talmberka nebo Ratají, hned nalistovali v artbooku, pochopili nějaké souvislosti či se dozvěděli něco dalšího navíc."

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Kingdom Come: Deliverance

PS4, Xbox One, PC, Mac, Nintendo Switch

Related topics
RPG
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments