If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Anthem jen se třemi Stronghold misemi při startu

+ nic moc ohlasy na VIP demo.

Zatímco éterem létají nepříliš pozitivní ohlasy na VIP demo jen pro zvané (viz tweety níže), od BioWare se k nám dostala jiná nepotěšující zpráva. Působí to, jako by šlo o podobný model co v případe Battlefield 5, tedy seriál na pokračování, aspoň tedy bude spousta přídavného obsahu později.

Scylla Costa, producent z BioWare, prohlásil, že Anthem (Alza.cz) v době startu koncem února bude obsahovat jen tři Stronghold mise. Navíc jednu z nich už tou dobou budete znát z dema, čili jen dvě nové.

Pronesl to v živém vysílání na IGN.

Stronghold jsou takové týmové questy (závěrený obsah), které se vám zpřístupní až poté, co dohrajete hlavní příběh. Představte si něco jako Strikes z Destiny či kratší obdobu Raidů.

Vše posléze potvrdil i vedoucí producent Michael Gamble, nicméně předpokládá se, že později do hry přibude více Stronghold misí.

Celé to nemá být důvodem k nějaké panice, protože tyto mise mají mít vysokou znovuhratelnost, možnost nastavení obtížnosti a ty nejdelší záznamy zatím mají skoro třičtvrtěhodiny.

Připomínáme, že další demo, už otevřené všem, bude k dispozici příští víkend, přesně v pátek 1. února, prý s řadou vylepšení.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Anthem

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments