If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Fallout 76 to dopracoval na dárek zdarma k bazarovému ovladači

Akce z Německa.

Takhle si to Bethesda určitě nepředstavovala, když loni v létě Fallout 76 (Alza.cz) na E3 konfereci slavnostně oznamovala.

Zatímco se v médiích řeší, jestli se v dohledné době nepřeklopí na Free-2-Play model, což výrobce popírá, německý obchod vymyslel, co provést s neprodanými kusy fyzické hry, která zabírá místo ve skladech a nepomáhají ani slevy.

GameStop proto vyrukoval s akcí, že Fallout 76 pro PS4 dá zdarma každému, kdo si tam pořídí bazarový PS4 ovladač. Osud, jaký si žádná slavná AAA značka s nejvyššími předvánočními ambicemi nepřeje, zvlášť ne pár měsíců po premiéře.

Dokládá to vyfocený leták, na nějž upozornili na Redditu.

Tento týden navíc vyšel patch, který prý do hry vrátil staré problémy, jež byly opraveny v jiném updatu ze začátku ledna. Prý přinesl i nové potíže, jaké dosud nebyly, na druhou stranu však i řadu věcí vylepšil.

Celé to následuje kauzu okolo tajné vývojářské místnosti, kam si hráči mohli dojít pro speciální, normálně nepřístupné předměty, silné zbraně a jiné vychytávky, které zařídily nefér výhody vůči protihráčům. Bethesda proto začala blokovat účty všem, kteří do této místnosti vkročili.

Cover image for YouTube videoFallout 76 Developer Room

Že nejsou hráči či uživatelé sociálních sítích Fallout 76 moc nakloněni, dokumentují i pár dnů staré vtípky na adresu oficiální bundy zakoupitelné za 6200 Kč v Bethesda Gear Store. Kvůli nasvícení fotek totiž panovaly pochybnosti o materiálu, z kterého byl vyroben, jestli to náhodou není podfuk jako na podzim u baťohu.

Fórky proto byly ve znamení pláštěnek či známé modré tašky z IKEA, což mělo symbolizovat podobnou trvanlivost a stabilitu, jakou měla hra v době startu.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Fallout 76

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments