Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Crossout začíná rok 2019 aktualizací herního enginu

Aktualizace “New Sky”.

Společnosti Targem Games a Gaijin Entertainment dnes oznámily vydání aktualizace 0.10.20 "New Sky" pro svou postapokalyptickou online akční hru Crossout. Tato velká aktualizace herního enginu pomocí nových efektů nasvícení zcela promění hráčům dosud dobře známá místa. Sluneční svit realisticky se šířící atmosférou, volumetrická mračna na nebi a hustá mlha tvořící se v nížinách, to je jen několik změn, které ukazují svět Crossoutu v novém světle. Tato vylepšení zároveň pokládají základy pro změnu denní doby a povětrnostních podmínek, což se plánuje do budoucna.

Nové atmosférické efekty v Crossoutu emulují chování světla v reálném světě a vytváří tak ve hře efekty blízké realitě - například už uvidíte hustší vrstvy vzduchu před vzdálenými objekty a realistické nebe, které svou barvou a jasem slunce odpovídá dané denní době na dané mapě. Oblačnost je nyní dynamicky osvětlována a její barva a odstíny závisí na pozici slunce, denní době a počasí.

Nové efekty mlhy nyní zahalují mapy do tajemného hávu, který je hustší v prohlubních terénu. Tato nová verze nám dovolí předvést velké množství různých atmosférických fenoménů, od mlhy tvořící se nad vodou až po smogové znečištění a písečné bouře.

"Zároveň jsme kladli velký důraz na optimalizaci, abychom co nejvíce zmírnili negativní dopad na výkon hry. Kromě vylepšení grafiky ale nová aktualizace přináší i změny v klanových bitvách: nyní pokračuje bitva do té doby, než jeden ze zúčastněných týmů získá dvě vítězství; také jsme zvýšili počet odměněných pozic v žebříčku. Uranovou rudu, tedy velmi žádané zboží používané pro vytvoření těch nejsilnějších zbraní ve hře, nyní dostane první šedesátka hráčů v turnajovém žebříčku," upřesnili tvůrci.

Read this next