Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Band of Bastards pro Kingdom Come venku, i další dokument o šermířích

+ nižší cena.

Warhorse Studios dnes na Steamu uvolnili třetí DLC pro Kingdom Come Deliverance.

Band of Bastards je nakonec levnější, než se předtím předpokládalo, když stojí jen 8 eur (mimochodem, nyní platí padesátiprocentní sleva na základní hru i předešlé přídavky).

Mezi hlavní vlastnosti tohoto tvůrci vypíchli: bojově orientovanou linku úkolů s vícero různými konci, novou lokalitu Kuno's Camp s novými postavami a příběhy, vedlešjí aktivitu v kempu "The Ring of Bacchus", nové předměty a unikátní set brnění.

Trailer vám bude asi poněkud povědomý:

Watch on YouTube

Současně s tím vyšel patch 1.8.1 pro původní hru (výčet oprav a nečekaně také další dokument.

Hodinový film Fechtbuch: The Real Swordfighting behind Kingdom Come stojí pár eur a je v angličtině či češtině. Trailer a oficiální popisek níže:

Watch on YouTube

"Jedním z klíčových prvků Kingdom Come: Deliverence je středověký boj. Ten jsme ve Warhorse Studios zpracovali podobně jako ostatní aspekty hry, tedy maximálně věrohodně, abychom ukázali, jak se za soumraku středověku skutečně bojovalo. Dokumentární film Fechtbuch je záznamem toho, co jsme se na cestě za tímto zážitkem naučili a průvodcem po tajích historického bojového umění."

"Při natáčení jsme požádali přední české a slovenské šermíře a bojové umělce, kteří nám pomáhali, aby nám vysvětlili a předvedli základní principy středověkého boje, dobové techniky a postupy. Ukážeme si zbraně a brnění, představíme rozličné šermířské školy a s mistry boje se zamyslíme nad pojmem rytířství v minulosti i dnes, o šest století později. Podívejte se, jak to vypadá, když vezme meč do ruky opravdový mistr!"

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Kingdom Come: Deliverance

PS4, Xbox One, PC, Mac, Nintendo Switch

Related topics
RPG
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments