If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Slibovaný co-op pro čtyři do Battlefield 5 už zítra

+ objev módů do Apex Legends.

Režim Combined Arms pro čtyři živé hráče měl být vlajkovou lodí Battlefield 5, i se kolem něj točilo prvotní bombastické odhalení, ale listopadový start o pár měsíců nestihl.

Rozhodně tedy potěší, že už zítra, 12. února, bude vypuštěn v rámci dodatečného patche. Půjde o osm rozličných misí s úkoly rozesetými na čtyřech mapách, kde se spolčíte se třemi kamarády a vyšlápnete si na počítačem řízené protivníky (výčet všech změn v Chapter 2 Lighting Strikes zde).

Update přinese také podporu DLSS řešení ((Deep Learning Super Sampling) od Nvidia na grafických kartách RTX. Tato renderovací technika má zajistit hezčí grafiku a plynulejší chod než antialiasing v QHD a 4K, díky strojovému učení (info).

Cover image for YouTube videoBattlefield V Update - Chapter 2: Lightning Strikes Trailer

A když už jsme u těch EA, datamineři našli ve zdrojových souborech F2P střílečky Apex Legends zmínky o budoucích pravděpodobných režimech.

Mělo by jít o módy sólo a duo, což patrně značí počet hráčů, že se sníží současné tříčlenné týmy o jednoho až dva členy. Respawn zatím nic takového nepotvrdil, ale není důvod tomu nevěřit.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Battlefield 5

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments