Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Vychází Jump Force, aliance těch nejlepších manga hrdinů

Nejen Naruto.

Společnost Cenega Czech ve spolupráci s Bandai Namco Entertainment Europe s radostí oznamuje, že dnešním dnem vstupuje do prodeje nová bojová hra Jump Force. V ní se hráčům představí ti nejlepší manga hrdinové napříč slavnými sériemi manga komiksů a videoher. K dispozici je krabicově pro PlayStation 4 a Xbox One.

Spojte se a bojujte! Zcela poprvé jsou slavní manga hrdinové vrženi do našeho světa - aby se spojili a společně bojovali proti ultimátní hrozbě a určili tak další osud celého lidstva.

Watch on YouTube

Klíčové vlastnosti:

"Unikátní zasazení spojující reálný svět se světem Jump Force. Ale co zapříčinilo tento chaos? A co jsou zač ty podivné kostky plující po nebi? Seznamte se s Jump Force - epickou aliancí těch nejmocnějších manga hrdinů ze sérií Dragon Ball, One Piece, Naruto, Bleach, Hunter X Hunter a mnohem více."

"Působivě realistická grafika a design, které společně dávají život legendárním postavám. Rozsáhlé online možnosti - vytvoř si svůj vlastní avatar a přijď do styku s ostatními hráči prostřednictvím režimu Online Lobby."

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Jump Force

PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments