Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Recenze Anthem mají prozatím průměr jen 64 procent

Nehýří nadšením - shrnutí.

Samozřejmě by bylo špatné dělat předčasné, ukvapené závěry, leč první recenze Anthem signalizují, že s touto onlinovkou BioWare teď není vše úplně v pořádku. Do karet ji nehraje ani vypuštění mezi Apex Legends, Metro Exodus a těsně před silným The Division 2.

Agregátor OpenCritic uvádí jako prozatímní průměr 64 procent, když čerpá z dosavadních 12 recenzí plné verze. Hra oficiálně vyjde až tento pátek 22. února, ale pro předplatitele různých služeb je k mání už od konce minulého týdne.

TechRadar s 3/5 říká, že Anthem je v jádru zábavné, ale má tupý příběh a repetitivní závěrečný obsah. Nepochybuje o tom, že časem se vylepší, ale start prý dobrý není.

CGMagazine udělil 7/10 kvůli četným chybám, nedostatkům ve vyprávění a málo obsahu. Recenzent si sice hraní užil, ale doporučuje počkat, až bude ve hře více obsahu a událostí.

Boomstick Gaming s 69% konstatují, že se nejedná o nekonečný herní zážitek, který by vás přikoval k monitoru na měsíce, spíš to je jen kompetentní RPG střílečka.

USgamer přirovnává start Anthem k prvnímu Destiny: poutavý start, ale řada problémů, které je nutno opravit. Frustrující prý je, že mnohé z nich mají jiná MMO dávno vyřešeny, BioWare na vylepšení prý budou určitě usilovně pracovat.

Metro GameCentral se zamýšlí nad zápolením mezi hratelností, designem misí, strukturou a snahou výrobce o přetrvávající službu.

Watch on YouTube

Neznámí Flickering Myth dali jen 55%, protože hladké létání postav a pocit ze střelby kazí designová rozhodnutí tvůrců. Největší potíží je prý absence duše, když hře chybí nějaký kreativní nápad.

Čínský Gamersky si se 7/10 stěžuje na repetitivní hratelnost, hromadu chyb a potíží s připojením. Možná by dle jeho názoru mohlo jít o skvělou hru, až budou venku DLC.

Také Gadgets 360 si chválí přesuny a boje, ale prý je špatně vymyšlený pokrok vpřed, stejně jako postavy a nekonzistentní výkon. 5/10 a prý vás nebude trápit, když tuhle hru vynecháte.

TrustedReviews skóre neudělili, ale také oni kritizují strukturu misí, která prý kazí zážitek.

VG247 se snažili k recenzování přistupovat bez předsudků, ale bohužel je Anthem prý vším tím, čeho se lidé báli hned od odhalení. Má jít o prázdný zážitek, který byl navržen, aby zaujal co nejširší trh.

Watch on YouTube

Read this next