If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

War Thunder se připravuje na moderní konflikt

Update posune technologii.

Společnost Gaijin Entertainment oznámila brzký příchod velké aktualizace obsahu s číslem 1.87 pro svou vojenskou bojovou hru War Thunder. Její vydání posune technologii bojových vozidel ve hře ještě o kus dál a dovolí tak hráčům utkat se ve strojích z konce 20. století, z nichž některé byly zařazeny do výzbroje dlouho po konci studené války. Kromě nové úrovně bojových vozidel zažije svůj debut i mnoho nových letounů a plavidel.

Nová, sedmá, úroveň bojových vozidel obsahuje tanky a bojová vozidla vytvořená v období od konce 80. let do konce 90. let. Některé nové stroje, jejich vlastnosti a unikátní bojové schopnosti představíme v devblozích, z nichž první byl nedávno vydán.

V něm si hráči budou moci přečíst o jedné z ikon moderních tankových soubojů, britském hlavním bitevním tanku Challenger 2. Tato konkrétní verze je zatím tou nejmodernější ve službách Britské armády. V aktualizaci 1.87 budou moci hráči War Thunderu velet Challengeru 2 na bojištích po celém světě. Ten vznikl jako náhrada Challengeru 1 a je ve výzbroji Britské armády od konce 90. let a sloužil jak v mírových misích, tak i v Iráku.

Stejně jako jeho předchůdce, i Challenger 2 disponuje skvělou kombinací mobility a palebné síly. S pancéřováním typu Chobham se jedná o jedno z nejodolnějších vozidel ve hře, smrtící zejména ve frontálních soubojích. Jedná se o silného nepřítele, schopného se postavit těm nejsilnějším vozidlům ostatních zemí ve War Thunderu.

Více o 7. úrovni pozemních sil, MBT Challenger 2 a dalších nových strojích v aktualizaci 1.87 najdete ve War Thunder devblozích zde.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

War Thunder

PS4, Xbox One, PC

About the Author

Redakce

Contributor

Comments