Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Jezdci apokalypsy do Crossout

Vytváření vlastních bitev.

Společnosti Targem Games a Gaijin Entertainment oznámily vydání aktualizace 0.10.30 "Jezdci apokalypsy" pro svou postapo online akční hru Crossout. Hráči si nyní mohou vytvářet vlastní bitvy s upravenými pravidly a pozvat své kamarády do hry jako hráče, nebo jako diváky. Nový mód zvaný "Vlastní bitvy" se dá skvěle použít pro výcvik pro klanové bitvy, které se v této aktualizaci také dočkaly velkého přepracování. Výhra v klanových bitvách je po aktualizaci odměněna dvakrát větším množstvím "Uranové rudy" nutné pro získání "Reliktů", nejsilnějších zbraní ve hře.

Mód "Vlastní bitvy" dovoluje hráčům vytvářet konkrétní PvP a PvE bitvy v různých módech a na různých mapách. Díky tomu se dají vytvářet například následující scénáře:

Multiplayerové testovací jízdy: Teď už si můžete vyzkoušet svůj výtvor s pomocí ostatních hráčů, v různých herních módech a bez časového omezení.

Zkouška PvE vozidel. Protože PvE raidy vyžadují benzín, můžete si před náročným PvE scénářem svůj stroj nejdřív vyzkoušet nanečisto ve vlastních bitvách.

Studie map: Dobrá znalost mapy je nepochybně důležitá v PvP i PvE bitvách. Teď můžete prošmejdit mapy v Crossoutu odshora až dolů a možná najdete nové pozice, nebo cesty jak na protivníka zaútočit.

Týmové tréninky: Nyní můžete efektivně trénovat na klanové bitvy a pracovat se svými se svými spoluhráči na lepší koordinaci v bitvě.

Individuální eventy: Vlastní bitvy dovolují nastavení individuálních pravidel, fantazii se meze nekladou! PvP bitvy čistě dvoukolových vozidel? PvE mise s jedinou povolenou výzbrojí ve formě motorových pil? Sem s tím!

Klanové bitvy se také dočkaly velkých úprav - nyní se odehrávají v šesti různých ligách, od základní po diamantovou. Členové prvních čtyř lig budou dostávat "Uranovou rudu" za každé vítězství a v diamantové lize je toto množství dokonce dvojnásobné. Kromě toho získá 60 nejlepších klanů dle žebříčku další "Uranovou rudu" každý týden po konci sezóny.

Relikty, tedy nejsilnější zbraně ve hře vyžadují pro sestavení "Uranovou rudu". Hráči nyní mohou vyrobit šest různých reliktů, včetně nově představeného kulometu "Punisher", brokovnice "Breaker" a děla "CC-18 Typhoon". Všechny relikty mají svůj vlastní silný efekt, který nepříjemně překvapí každého protivníka. Například zásah z "Punisheru" zpomalí otáčení zbraní dotyčného vozidla, poslední střela z "Breakeru" před jeho přehřátím způsobí o 50% vyšší poškození a úspěšný zásah z "CC-18 Typhoon" na jednu sekundu znemožní ovládání vozidla.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Crossout

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author

Redakce

Contributor

Comments