Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Spravedlnost je slepá v Judgement od tvůrců Yakuza

Datum + bonusový obsah i u nás.

Cenega Czech ve spolupráci se společností Sega oznamuje datum vydání a další informace o hře Judgment z dílny legendárního herního studia Ryu Ga Gotoku Studios, které je tvůrcem série Yakuza.

Jejich novinka bude v prodeji od 25. června pro PlayStation 4. I v České republice přinese bonusový obsah a duální audio, čímž se rozumí možnost volby mezi originálním zněním a anglickým dabingem.

Podívejte se na vizualizaci tohoto balení, v němž bude navíc exkluzivní oboustranný přebal a samolepka studia Ryu Ga Gotoku:

Spravedlnost je slepá... Zažijete dramatický příběh zdiskreditovaného právníka hledajícího vykoupení ve světě zamořeném korupcí a zoufalstvím.

Hráči převezmou roli soukromého detektiva jménem Takayuki Yagami a pustí se do prozkoumávání vykřičeného distriktu Kamurocho. Osvojte si inovativní vyšetřovací metody a odhalte tajemství skrytá hluboko v útrobách čtvrti Kamurocho, kde vládne zdrcující korupce.

Watch on YouTube

Hra nabídne unikátní bojové styly Crane a Tiger, mezi kterými mohou hráči libovolně přepínat a dosahovat tak zdrcujících výsledků v soubojích. Pracujte na zdokonalování svých nesčetných dovedností, vybírejte z bohaté nabídky zbraní a osvojte si bojové akce EX Actions, které otevřou zcela novou dimenzi boje.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments