If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Shenmue 3 v Magic 2019 traileru a nové detaily

O rybaření i obchodech.

Na víkendové anime akci Magic 2019 v Monaku si odbyl premiéru nový trailer Shenmue 3, o němž jsme také na čtyřicetiminutové přednášce přímo od tvůrce (Yu Suzuki) slyšeli nové detaily.

Ve hře plánované na 27. srpna pro PC/PS4 bude až 500 NPC postav, což je desetkrát více, než se původně zamýšlelo, ale má to být podobné číslo jako v prvních dvou dílech série.

Rybaření bude řešeno tím, že Ryo navštíví některý z obchodů s rybami, půjčí si tam návnadu, rybářský prut a výbavu. Pak půjde chytat na několika různých místech, kde se vyskytují odlišné ryby, které pak můžete prodat. Celé to má být ve stylu bokovek ze Shenmue 2 a chybět nemají události jako rybářské soutěže.

Co se týče bojového umění, prvotní inspirací byl sice Virtua Fighter, ale tentokrát tvůrci zpracovali boje úplně od nuly, protože hra už není od Segy, nicméně vrátí se některé útoky z předešlých dílů.

Cover image for YouTube videoShenmue 3 Ryo & Master Trailer MAGIC 2019

Kdo si nebude vědět rady s ovládáním, může si nastavit automatickou klávesu, na kterou si dá až pět pohybů a jedním stisknutím je postava všechny vykoná.

Důležitou součástí hry má být hudba a používání určitých předmětů v určitých situacích, namísto jejich pouhého pořízení, abyste je vlastnili. Ve třech městech ve hře má být spousta obchodů s rozdílnými cenami, takže se vyplatí jich pár oběhnout, abyste hrdinovi koupili jídlo, jinak mu dojdou peníze či životní energie (thx DualShockers).

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Shenmue III

PS4, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments