Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Předčasné odhalení Sniper Elite V2 Remastered

+ výčet vlastností.

Za tohle britské studio Rebellion moc Microsoftu nepoděkuje. Zatímco si jelo svou vábící kampaň na sociálních sítích, že zítra, 14. března něco ohlásí, na YouTube kanálu Xboxu byl předčasně publikován trailer, který dohady fanoušků pokazil.

Sniper Elite V2 Remastered však není nějakým překvapením, protože se o něm mluvilo od konce loňského roku v souvislosti s ratingovou organizací v Austrálii.

Spíš je zarážející, že se modernizuje relativně nová hra z roku 2012, která navíc byla jakýmsi remakem Sniper Elite z 2005, jen s upraveným příběhem, byť rovněž ke konci druhé světové války v Berlíně.

Remastered verze této akce s odstřelovačem má vyjít někdy letos pro PC, PS4 a Xbox One, přičemž model X bude vyžadován pro hraní ve 4K, zatímco HDR bude podporováno na všech platformách, které ho zvládnou.

Mezi novinkami je uváděna vylepšená grafika, přidání dalších ovladatelných postav a Photo režim snímek po snímku. Zahrnuty budou také veškerá existující DLC pro původní hru, která byla svého času bestsellerem, byť u kritiků nedopadla tak dobře jako třetí či čtvrtý díl.

Neoficiální mirror zmíněného traileru:

Watch on YouTube

Read this next