If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - čtvrtek, 14. března

Civilizace 6 + 7 her za babku, nástupce XCOMu na Epicu, teasery Google a Battle Royale do BF5, drby o Sony a Take 2...

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 či v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Civilization 6 jen za 14 eur (360 Kč, na Steamu stojí mnohonásobně více) spolu s dalšími sedmi plnými hrami včetně Stellaris, Dungeons 3 či Ashes of Singularity? To si v novém Humble Strategy Bundle 2019 určitě necháte líbit.

- Phoenix Point, duchovní nástupce XCOMu od jeho tvůrce, Juliana Gollopa, bude mít odvážnou roční exkluzivitu Epic Games Store. Pokud s tím někdo z podporovatelů z crowdfundingové kampaně nesouhlasí, budou mu vráceny peníze. Kdo dlouho odkládané hře věřil od začátku nebo si ji dosud předobjednal, získá veškerá DLC v prvním roce zdarma. Podpora od Epicu prý zařídí, že hra bude moci být rozšiřována po mnoho let.

- Dnes ve 14:00 se objeví velkolepý trailer na Firestorm pro Battlefield 5, což je očekávaný Battle Royale režim - teaser:

- Na trhu se vášnivě spekuluje, že snad údajně Sony jedná o odkoupení Take 2 (má to být v pokročilé fázi s jednáním představenstev), což by byla událost roku. Ale nemá to prý žádné reálně podložené základy, takže se nemusíte bát, že by byla myšlenka na Red Dead Redemption 2 PC definitivně mrtvá (pokud by Sony vydavatele Rockstaru převzala pod sebe). Díky tomu nicméně vzrostla hodnota akcií Take 2 o 5 procent.

- Poté, co měl herec Pierre Taki pozitivní test na kokain, odstranila Sega dočasně z prodeje hru Judgment a smazala veškeré zmínky o ní z internetu. Propůjčil totiž hrdinovi hlas i podobu a v této zemi je vůči drogám nulová tolerance (asi skončí ve vězení na 7 let). Disney zase hledají, jak nahradit Takiho v roli Olafa v japonské verzi Frozen 2.

- Do Spyro Reignited Trilogy přibyly v patchi titulky v cutscénách, které jsou pro řadu lidí důležité. Původně se výrobce vymluvil, že chtěli zůstat věrní originálu.

- Pro Google je oznámení na GDC příští úterý, 19. března v 18:00 našeho času, natolik důležité, že pro něj vytvořil teaser a vše také bude živě vysílat. Jaká asi bude jeho vize budoucnosti hraní, Project Stream?

Cover image for YouTube videoGoogle — GDC 2019 Teaser

- Do 20. března je na PS Store třicetiprocentní sleva na všechny edice Red Dead Redemption 2 pro PS4.

- Čtvrtou ovladatelnou postavou v Devil May Cry 5 se za pár dnů stane finální boss a to díky chystané modifikaci, ačkoli počítat musíte s omezenými pohyby.

Cover image for YouTube videoDevil May Cry 5 Secret 4th Playable Character

- V Austrálii ratingová organizace proklepla Castlevania Anniversary Collection, multiplatformní kompilaci, u níž však nevíme, které hry by byly zahrnuty.

- Lost Tales of Greece pro Assassins Creed Odyssey přesně 26. března, ve stejný den jako PS4 verze F2P Path of Exile na PS4.

- Sea of Thieves oslavuje své první narozeniny víkendovým navýšením odměn (zlaťáky i reputace). 20. března se pak dozvíme podrobnosti o mega updatu.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments