If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Fade to Silence se překlopí do finálky 30. dubna

+ vylepšení oproti Early Access.

Je to hra, která měla papírové předpoklady uspět, protože čerpá ze současných trendů a módních vln. Jenže Early Access zimního survivalu Fade to Silence nejspíš moc úspěšné nebylo.

Přesto to THQ Nordic nevzdávají a oznámili překlopení hry do finální verze na 30. dubna. V tento den také vyjdou konzolové verze pro PS4 a X1, které budou o 10 eur dražší než ta PCčková (40 eur).

Vůbec poprvé bude takto přístupný celý příběh, který v Early Access nebyl, když sloužil hlavně k vyladění herních mechanismů. Zjistíte tedy konečně, kde se vlastně apokalypsa vzala, jak se šíří po zemi a co se stalo s rodinou Ash.

Tvůrci dále do hry přidali automatický zápisník, v němž najdete vše důležité o probíhajícím dobrodružství, ať už narazí na novou oblast, kreaturu či herní vlastnost.

Cover image for YouTube videoFade to Silence Intro Scene

Protože přežití v nehostinné pustině není snadné, byl dále předělán tutoriál, aby byly první krůčky nových hráčů jednodušší a aby se i veteráni dozvěděli nějaké užitečné tipy.

Když hrdina spí, budou se mu zdát snové sekvence, které předtím v Early Access nebyly. Později si je můžete zpětně přehrát v galerii v chronologickém pořadí.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments