If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

HTC vyhlásilo vítěze Viveport Developer Awards 2018

Získávají finanční odměny.

Společnost HTC dnes na Game Developers Conference v San Franciscu představila vítěze třetího ročníku Viveport Developer Awards. Ceny byly udělovány jak zážitkům pro systémy virtuální reality využívající výkonu PC, tak titulům pro nezávislou virtuální realitu stojící na platformě Vive Wave. Oceněny byly tituly, které vynikaly svou originalitou a zpracováním.

Kromě finanční podpory a vlastního dílu Viveport Developer Stories vítězové obdrželi i nejnovější hardware HTC Vive a další hodnotné ceny.

„Cílem naší společnosti je věnovat vývojářům podporu, která jim umožní tvořit další zábavné a obohacující zážitky," řekl prezident obchodu Viveport Rikard Steiber. „Letošní vítězné tituly představují to nejlepší ve svém žánru a budou dostupné ve službě Viveport Infinity."

Mezi vítězi nalezneme nejen hru Apex Construct, ale také vzdělávací simulaci středoškolské pitvy žáby VR Frog Dissection. Ocenění získal i zážitek Claude Monet - The Water Lily obsession, který vezme milovníky umění do ateliéru, zahrady i světa obrazů známého francouzského malíře. Nechybí ani titul vhodný pro arkádové herny Shooty Fruity Arcade.

Zábava - PC: Vítěz - Apex Construct od Fast Travel Games (Finále - Blind od Tiny Bull Studios & Fellow Traveller)

Vzdělávání - PC: Vítěz - VR Frog Dissection: Ribbit-ing Discoveries od VictoryVR (Finále - VR Regatta - The Sailing Game od MarineVerse

Umění a kultura - PC: Vítěz - Claude Monet - The Water Lily obsession od Lucid Realities & Arte, Camera lucida, Musées d'Orsay et de l'Orangerie (Finále - MasterpieceVR od MasterpieceVR)

Arkáda - PC: Vítěz - Shooty Fruity Arcade od nDreams Limited (Finále - Summer Funland od Monad Rock)

Zábava - WAVE: Vítěz - Bait! od Resolution Games

Vzdělávání - WAVE: Vítěz - Star Chart od Escapist Games Ltd.

Umění a kultura - WAVE: Vítěz - PAINT od COSKAMI LLC

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author

Redakce

Contributor

Comments