Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Víkend zdarma s domácí hrou Vigor

Prozkoumáte Norsko?

Bohemia Interactive hrdě oznamuje nadcházející Free Weekend pro hru Vigor na Xbox One.

Od 21. března do 24. března si hráči s Xbox Live gold budou moci zahrát zcela zdarma. Jedná se o jedinečnou příležitost prozkoumat krajiny post-válečného Norska, pátrat po lootu spolu s ostatními Outlandery v pulzujících zápasech a budovat svůj přístřešek na prahu rozpadlé civilizace.

Free weekend přichází krátce po vydání updatu 0.8 Signal, který přinesl nový obsah a herní události, hráčskou lobby, gesta a zlepšení celkové gameplay. Předchozí update 0.7 a 0.6 přinesly duos mód, nové zbraně, zlepšený gunplay, změny počasí, herní události, nové zvuky, optimalizace a další...

Watch on YouTube

Ačkoliv Vigor vyjde na Xbox One jako free-to-play titul během letošního roku, již teď hráči mohou plnohodnotně vstoupit do post-válečného Norska, poskystnout vývojářům feedback a podpořit vývoj pomocí koupě Founders Packu. Ten garantuje neomezený přístup do hry až do jejího vydání, dále exkluzivní odměny v podobě unikátních herních předmětů, gesto a dvojnásobek herní měny. Důležitou informací pro hráče je, že progress hry před vydáním bude resetován.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author

Redakce

Contributor

Comments