Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Apríl v Crossout: Mohou ty bitvy být ještě šílenější?

Časově omezená událost.

Společnosti Targem Games a Gaijin Entertainment zvou všechny hráče do těch letos nejšílenějších bitev v postapo online F2P hře Crossout. Od 28. března do 3. dubna ve hře běží mód "Dude, Where'd You Get The Car?", ve kterém potkáte jedny z nejvtipnějších a nejpodivnějších vozidel, které kdy hráči vytvořili.

Na začátku každé hry tohoto módu dostane každý účastník náhodně vybrané vozidlo z kolekce 59 hráči vytvořených strojů v rámci akce "Exhibition". V kolekci najdete opravdu vše - od obrovských raketových krabů a předimenzovaných sekaček na trávu, přes oheň dštící kachny až po proudové růžové slony a další výjimečné výtvory. Navzdory svému kurióznímu vzhledu jsou ale všechny stroje absolutně smrtící.

Hráči mají jen několik sekund na seznámení se s přiděleným vozidlem, než se s dalšími sedmi hráči utkají v chaotickém boji. S každým respawnem dostane hráč nové, náhodně vybrané vozidlo. Počet respawnů není omezen, a hráči tak mají dostatek času na objevení těch nejkreativnějších výtvorů, které se zatím v Crossoutu objevily.

Vítězem zápasu se stane ten, kdo první zničí deset nepřátelských vozidel, nebo má po uplynutí časového limitu nejvíce fragů. Hráči mohou získat exkluzivní dekorace a emblémy na svá vozidla. Herní mód nabízí spoustu příležitostí seznámit se se základy hry a je dostupný všem hráčům, kteří dosáhli alespoň 4. úrovně - to nováčkům zabere přibližně 15 minut.

Watch on YouTube

Ihned po skončení Aprílu se do světa Crossoutu vráti event "Knights of the Wastelands". Od 4. dubna do 17. dubna mohou hráči získat nové a exkluzivní zbraně a komponenty pro svá vozidla za "Thalers", speciální měnu, kterou lze získat v PvP misích. Unikátní kabiny a zbraně "Rytířů" lze získat jen během jejich přítomnosti - to znamená, že po jejich odchodu bude trh adekvátně reagovat. Přišel čas složit tým a dobře se předzásobit!

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Crossout

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author

Redakce

Contributor

Comments