If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Hardwarový týdeník hráčů - 13/2019

Domácí hologram od Nvidia? Kraken, Viper a Radium v recenzi.

- Fanoušci klanu FaZe mohou dát najevo své nadšení pomocí nové varianty podložky QcK od SteelSeries, kterou zdobí právě logo klanu a výrazná červená barva. Výrobce také připomněl, kolik podložek již prodal.

- Razer nedávno uvedl aktualizovanou verzi headsetu Kraken pro letošní rok. Jak se povedla renovace zavedeného headsetu si můžete přečíst v recenzi. Zaujme třeba bytelná konstrukce nebo zvuk při hraní her, zamrzet může absence softwarových úprav zvukové reprodukce.

- Výrobce AVerMedia uvedl novou externí střihovou kartu zaměřenou na cenovou dostupnost. Jmenuje se Live Gamer Mini a v nabídce nahrazuje předchozí řešení Live Gamer Portable Lite. Zvládne Full HD se 60 FPS a spolupracuje s populárním software.

- Další z recenzí hodnotí M.2 SSD Patriot Viper s kapacitou 512 GB, včetně rychlostního porovnání s blízkou konkurencí od Samsungu a WD. Disk si nevede špatně, a koupíte ho i v 2TB variantě, konkurence je ale silná.

- Zalman se nám připomněl s novou myší ZM-GM7, která není tak budgetová, jako některé jiné herní kousky tohoto výrobce, přece jen ale láká hlavně příznivou cenou. Za zhruba osm stovek nabídne až 12 000 DPI s prověřeným senzorem, programovatelná tlačítka či nastavitelné podsvícení.

- All-in-one headset Oculus Quest se blíží a nové video má za úkol seznámit potenciální zájemce s nabídkou her. Mezi nimi najdeme Bear Saber, Super Hot, Moss, Star Wars hru a mnoho dalších.

- Hledáte skutečně kvalitní mikrofon, za jehož nahrávací kvalitu se určitě nebudete stydět? Mrkněte na recenzi modelu Radium 600 od výrobce Genesis, který si z recenze odnesl "Doporučeno". Stojí sice více, než konkurenční modely, dostanete ale bohaté příslušenství.

- Pokud pracujete na tajném projektu velké firmy, asi není nejlepší nápad tvořit o tom prezentaci při cestě vlakem... Právě díky této chybě jednoho zaměstnance Nvidia jsme se dozvěděli o Project R.O.N, což má být domácí asistent s holografickou projekcí.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author

Filip Němeček

Contributor

Comments