Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Sledujte druhý díl pořadu New Game + s recenzí Sekiro

Udržel laťku vysoko? A v čem si na sebe ušil bič?

Úvodní, pilotní díl nového pořadu New Game + pro Televizi Seznam před týdnem se mi osobně velmi líbil a předčil vysoká očekávání ve všech směrech. I díky napěchování mimořádně zajímavým obsahem, jako recenze The Division 2, reportáž z předváděčky Days Gone, rozhovor s Danem Vávrou, tipy Apex Legends či srovnání lootovacích stříleček s Anthem, a zvědavosti diváků už nasbíral téměř 40 tisíc zhlédnutí (link), i díky linkům z hlavní stránky Seznamu.

Bylo proto otázkou, jestli si ex-moderátoři Re-Play, Mikoláš Tuček a Alžběta Trojanová, udrží tak vysoký standard i do příště. Je totiž zřejmé, že naplnit tak dlouhou minutáž (40 minut) koukatelným obsahem pravidelně týden co týden nebude vůbec jednoduché, i protože se toho někdy prostě tolik neděje.

Krom toho se minule ozývaly právoplatné ohlasy, že recenze jsou nyní až přehnaně dlouhé a že lidé ve videu často přeskakují o kus dál, protože je tolik nebaví sledovat jednu hru (resp. tolik předčítaných informací o ní) nebo tak rozvláčné povídání ve studiu na jedno téma - jak v nějakém streamu s neomezeným časem, tedy to, co asi každý nesnáší na E3 konferencích bez pořádného tempa. Zvlášť jde-li o mainstreamové diváky s nedostatkem času, bez potřeby tak hloubkových rozborů.

Jestli se to autorům New Game + povedlo nebo zda-li tentokrát méně snaživě "přehrávali" scénky před kamerou, můžete posoudit v 2. dílu na Stream.cz.

  • Hra týdne: Sekiro: Shadows Die Twice (Xzone.cz)
  • Recenze: One Piece: World Seeker
  • Zoom: Tom Clancy's Rainbow Six Siege: Operation Burnt Horizon
  • Host: MenT
  • Téma: Jsou hrom From Software opravdu výjimečné?
  • TOP 5: Nejlepší ninjové ve videohrách

Read this next