If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Příští Assassin s Vikingy?

Nález v The Division 2.

O dějišti příštího dílu Assassins Creed (Xzone.cz) se toho hodně naspekulovalo, že má být v Římě, ale dosud šlo o podvrhy či výmysly. Až nyní vyplavalo na povrch něco, co je podložené z dobrých zdrojů.

Nejprve si toho všiml YouTuber JorRaptor. V The Division 2, konkrétně v lokaci Potomac Event Center se nacházejí podezřelé plakáty.

Cover image for YouTube videoUbisoft Teases Setting Next Assassin's Creed Game & It's NOT ROME (New Assassin's Creed Game)

Zdá se, že zobrazují norského boha nebo nějakého cestovatele ve světě Valhalla.

Zajímavé je, že drží v ruce něco, co působí jako Apple of Eden, tedy kus zásadní technologie z univerza Assassins Creed.

Kotaku při této příležitosti zveřejnilo své zjištění, že nový díl série, který se chystá až na podzim 2020, má být na téma Vikingů.

Zaslechli to prý v poslední době od dvou na sobě nezávislých zdrojů. Hra má mít pracovní název Kingdom. Když něco takového publikuje respektovaný redaktor, který v minulosti měl dobré informace o zasazení předešlých dílů, lze tomu věřit.

UbiSoft to odmítl komentovat, nejprve se patrně dočkáme ohlášení letošních Watch Dogs 3, které se i dle Kotaku mají odehrávat v tom Londýně.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Assassin's Creed Odyssey

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments