Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Česká cena Royal edice Kingdom Come je nízká

Výhodné kombo.

Když byla Royal edice nejprve odkryta Amazonem a později oficiálně potvrzena, nevědělo se, kolik za ni Warhorse budou chtít.

Nyní, po tiskové zprávě domácího distributora (opět Comgad), už jsme chytřejší.

Konzolové krabicové verze této re-edice Kingdom Come Deliverance mají doporučenou maloobchodní cenu 1099 Kč a ta skutečně na Xzone.cz visí.

Zato s PC verzí šel obchod ještě o stovku dolu, takže ji tam můžete mít 28. května jen za 999 Kč (coby dárek je nálepka).

"Cena je to hodně nízká, když si vezmete, za kolik se prodávají samostatné jednotlivé DLC a zde budou všechny v ceně," komentoval to zástupce distributora a nelze s ním než souhlasit. Navíc jsou všechny verze se zapnutelnými českými titulky.

Pro srovnání, kompilace dosud vypuštěných DLC se základní hrou na Steamu stojí po slevě 61 eur, tedy 1561 Kč, a to tam ještě chybí to poslední DLC A Women's Lot. A každý z přídavků samostatně je standardně nabízen za 8 eur.

Níže ještě citujeme tiskovku k Royal Edition:

"Při příležitosti prvního výročí vydání středověké hry na hrdiny Kingdom Come: Deliverance, které se prodaly už dva miliony kusů, společnosti Warhorse Studios a Deep Silver oznámily Royal Edition na PlayStation®4, skupinu zařízení Xbox včetně Xbox One X a také Windows PC. Takzvaná královská edice obsahuje základní hru v rozšířené verzi a také všechna dosud vydaná bezplatná i placená DLC. Majitelé Royal Edition navíc získají přístup k chystanému obsahu „A Woman's Lot", jakmile vyjde."

Přehled obsahu Royal Edition: Všechny verze zaručují kompletní zážitek s Kingdom Come: Deliverance včetně následujícího:

- Poklady minulosti - odemykají jedinečné mapy k pokladům a dodatečné herní zbroje pro Jindřicha.

- Z popela - v roli novopečeného šafáře se hráči musí rozhodnout, které budovy se mají postavit jako první, jak chtějí přilákat nové lidi a jak vyřešit spory mezi občany. Úděl šafáře je bezesporu těžký, ale i on si po celodenní dřině může užít trochu té zábavy. Může vzít na projížďku jednoho z nových koní, zahrát si kostky anebo prostě zajít do místní hospůdky - kterou zrovna nechal postavit. To je jen výběr z aktivit, které do hry přináší rozšíření Z popela.

- Milostná dobrodružství Jana Ptáčka - hráč zde musí pomoct svému příteli Janu Ptáčkovi. Jan se zamiloval a potřebuje, aby mu Jindřich poradil, jak dobýt srdce krásné Karolíny. Celé se to ale zamotá víc, než by se čekalo. Ztracený rodinný klenot, kouzelný elixír lásky a ta nejromantičtější báseň všech dob - to vše slibuje spoustu hodin nové zábavy ve hře Kingdom Come: Deliverance.

- Band of Bastards - v tomto rozšíření se hráč může přidat ke skupině žoldáků, kteří stráží cesty. Spolu se ocitají v síti staré a velmi dobře živené nenávisti mezi Rackem Kobylou a další šlechtickou rodinou a nakonec si je Racek najme, aby bránili jeho území. Hráči se přidají k této skupině potížistů, které vede nechvalně proslulý pan Kuno Baron z Rychvaldu - nejen aby jim pomohli, ale také aby je postavili do latě.

- A Woman's Lot - podrobnosti o čtvrtém chystaném DLC, ve kterém bude vystupovat Jindřichova blízká kamarádka Tereza, budou odhaleny později."

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Kingdom Come: Deliverance

PS4, Xbox One, PC, Mac, Nintendo Switch

Related topics
RPG
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments