If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

O čem mělo být Star Wars: Knights of the Old Republic 3

Výpověď tvůrce.

Designér Chris Avellone, nyní dělající na Star Wars Jedi: Fallen Order, vystoupil na konferenci Reboot Develop v chorvatském Dubrovníku a povyprávěl tam o nikdy nerealizovaných Star Wars: Knights of the Old Republic 3 (Xzone.cz).

Studio Obsidian na konceptu třetího pokračování sci-fi RPG začalo dělat, jakmile dokončilo práce na dvojce, reportují kolegové z VG247.

"Vždycky jsme si představovali, že KOTOR bude trilogií. I během prací na dvojce jsme na to brali zřetel, žte postava vše bezhlavě neničila, protože na pozadí běžela větší hrozba."

Ve třetím dílu jste měli následovat kroky Revana a utkat se s opravdu pradávnými, zpočátku tajemnými lordy Sithů, kteří byli ještě děsivější než Darthové. Byla to prý monstra s velkou silou, ale pak jste se měli ponořit do jejich psychiky a osobnosti, jejich pestré historie a jak se vyvinuly jejich síly.

Na herním světě měl být jasně patrný jejich otisk, stejně jako v celém solárním systému, který vám dal najevo všechny ty hrůzy. Prostředí vám mělo odvyprávět příběh a bylo by to epické zakončení trilogie.

"Bohužel jsme nedostali šanci do dodělat," posteskl si Avellone, který nezná přesné důvody zamítnutí projektu, ale patrně šlo o interní politiku LucasArts, kteří preferovali vlastní týmy než ty externí jako Obsidian.

Nemuselo jít tedy vyloženě o obavy z nedostatečných prodejů nebo o nesoustředění se na singleplaerové hry. BioWare prý zkoušeli to samé několikrát a ani oni se svými návrhy neuspěli.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article
Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments