If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Opravujte a obchodujte s vzácnými vozidly ve War Thunder

Aktivita vývojáře Battlefield Engineer.

Společnost Gaijin Entertainment dnes spustila aktivitu vývojáře Battlefield Engineer s vojenskými vozidly v online hře War Thunder. Tato akce dává možnost hráčům hry War Thunder opravovat a obchodovat s vzácnými vojenskými vozidly. Hráči mají možnost získat bojový zničen I-180S a budou ho moci opravit a vrátit zpět do boje. Obnovením několik vozidel můžete s nimi obchodovat a to včetně vozů: VFW SPG, Pr.122bis ponorka, the Ju 388 J, the Merkava Mk.1 MBT nebo křižník HMS Tiger. Nejvýkonnější hráči budou mít šanci vyhrát exkluzivní kamufláž pro tyto stroje.

Hráči dostanou zničený stroj I-180S po první válce. Prvním krokem v opravě letadla je diagnostika stroje při testovacím letu, díky čemuž najdou poškozené části. Poškozené části v každém letadle jsou unikátní pro každé letadlo a poškození budou vizuálně zobrazeny. Výzbroj, zda brzdy - tyto i jiné části budou testovány během testovacího letu. Účast v bojích Vám zajistí nové části a také technické nástroje pro letadla díky kterým můžete rozebrat a poskládat letadlo. Hráči získají přístup k opravovacím komponentům pro I-180S velmi jednoduše a to hraním hry, nebo je zde také možnost urychlit proces koupením částí v Gaijin Market.

Dodatečně I-180S letadla obdrží poukázku která se bude dát vyměnit za vzácné vozidla: i.e. the Merkava Mk.1 což je první MBT vyvinutý pro Izraelské ozbrojené síly, lehký křižník HMS Tiger který je posledním tradičním křižníkem z druhé světové války v Britské armádě, 388j je Německým lovcem bombardérů, navržený jako reakce na Americký bombardér B-29 Superfortres. Tyto modely jsou dostupné pouze pro hráče, kterou jsou účastníky Battlefield Engineer události.

Hráči, kteří se umístí na prvních místech žebříčku obdrží po zakončení každé války extra technické nástroje pro letadla a v některých případech i poukázku na unikátní kamufláž. Všechny poukázky, části a nástroje se dají prodat jiným hráčům na trhu. Více zde.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

War Thunder

PS4, Xbox One, PC

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments