Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Vrátí se Troy Baker do Borderlands 3?

Malá pře.

Po zvláštních slovech, že ho vlastně velmi potěšilo tzv. "sesílání bomb" do uživatelských recenzí minulých dílů série na Steamu kvůli exkluzivitě trojky na Epic Games Store, tu je opět další kauzička, která nestaví šéfa Gearboxu Randyho Pitchforda do úplně nejlepšího světla.

Herec a dabér Troy Baker se před časem nechal slyšet, že by se rád podílel na Borderlands 3 (Xzone.cz), aby si zopáknul roli Rhys.

Jenže hlava vývojářského studia na Twitteru reagovala podivným způsobem.

"Nejprve Pitchford prohlásil, že se nevrátím, protože jsem prý nabídku odmítl. A poté zase napsal, že pouze zaslechl, že jsem ji odmítl. Na jeho místě bych si nejprve ověřil fakta, než něco vypustím na internet," uraženě prohlásil Baker v rozhovoru pro OnlySP na akci Supanova Comic Con and Gaming.

Otazníky visí i kolem namluvení dalších postav z tohoto univerza, jako třeba August (v Tales of Borderlands ztvárnil Nolan North) či Hugo Vasquez (v podání Patricka Warburtona).

Předpokládalo se, že když do Borderlands 3 přinese Gearbox známé postavy, že by to mělo být i s jejich hlasy, aby to dávalo logiku. Buď tedy Pitchford postrádá informace o hře, kterou vyvíjí, nebo tam spíš byla nějaká rozepře, která ze hry vyřadila herecké osobnosti. Vzhledem k již zářijovému vydání by dabing měl být touto dobou už víceméně hotov.

Watch on YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Borderlands 3

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments