Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Hardwarový týdeník hráčů - 16/2019

Levná Aorus myš. Výroční Radeon RX 590 či “nejpodsvícenější” RAM.

- Adata uvedlo nové DDR4 paměti s tím, že se jedná o vůbec "nejpodsvícenější" modely na trhu. Kromě toho je RGB podsvícení nastavitelné a to i skrze software pro vaši základní desku.

- Výrobce AOC si na pomoc s designem nových monitorů přivzal slavné studio F. A. Porsche a výsledek potěší hlavně fanoušky minimalismu. Dvojice modelů je dost elegantní a ten levnější se bude prodávat již brzy.

- Prvního května to bude 50 let od založení Advanced Micro Devices, neboli AMD. Sapphire pro tuto příležitost připravilo stylový model Radeon RX 590 Nitro+ v zářivé zlaté barvě. Dobrou zprávou je poměrně nízký příplatek za výroční edici, dostanete ale pouze jiný design.

- Chystaný all-in-one VR headset Oculus Quest hlásí další velké jméno ve svém lineupu. Google totiž připraví verzi populární aplikace Tilt Brush pro kreslení ve 3D. Bude zdarma pro majitele Oculus Rift verze.

- Razer se připomněl s dalším externím boxem pro grafickou kartu. Nový model Core X Chroma dokáže pojmout ještě větší grafiky a dodat jim klidně 700W. Kromě toho zvládne napájet váš notebook a nabídne USB porty a ethernet. Snadno tak poslouží jako dokovací stanice.

- Značkové herní myši většinou stojí minimálně něco pod tisícovku. To ale není případ nového modelu od Gigabyte. Aorus M2 totiž stojí zhruba pětistovku a nabídne senzor PixArt s citlivostí až 6200 DPI, Omron spínače nebo nastavitelné RGB podsvícení.

Read this next