Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

V pátek má dojít k oznámení batmanovky Outlaws z Gothamu

+ únik o Suicide Squad hře ve stylu Destiny.

Spíš to jsou dvě různé hry s podobným námětem, což je pravděpodobnější, ale vyloučeno v tuto chvíli není ani to, že se to vše týká jediné hry z DC Comics univerza či okolo Batmana.

Společné mají to, že pochází od Warner Bros, jejich studia WB Games v Montrealu a také částečně od Rocksteady.

Dle dnešního úniku z 4Chan má být údajně už tento pátek, 26. dubna, odhalena nová akce Outlaws běžící na licencovaném Unreal Enginu a odehrávající se dle teaseru ve městě Gotham.

Nejspíš je to ta hra, které se dříve říkalo "Court of Owls", tzn. hlavně singleplayerový nepřímý nástupce Batman: Arkham City, s vydáním letos na podzim.

No a pak se má ještě chystat multiplayerová hra "GaaS" se Suicide Squad ve stylu Destiny. Tedy lootovací střílečka s ústředním HUBem, vícero příběhovými linkami (cestami) a točením se okolo týmové spolupráce, variant postav, boje a superschopností.

Ta by měla být dle předvelikonočního úniku ohlášena až týden před výstavou E3, v úvodních dnech června.

Marketingový plán Warner Bros, jehož zpracování je podobné tomu pro Mortal Kombat 11, takže jeho autenticitě všichni věří, hovoří o dokončovaném CGI traileru od Blur Studia a licencované hudbě Perfect Day od Lou Reed.

Gotham má být pouze jednou z lokací ve hře a vše okolo něj má být hlavním tématem E3. Dalším dějištěm se stane třeba Star City.

Tvůrci údajně zvažují Early Access a prémiovou edici s kostýmy a herní měnou, každopádně vydání je cíleno na začátek roku 2020. Redaktor Kotaku Jason Schreier se k tomuto úniku vyjádřil s úsměvem ve smyslu, že jim nechce zkazit překvapení, což hovoří jasnou řečí.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments